Cine este și cum arată fiica Marinei Almășan la 30 de ani! A vrut să se sinucidă din dragoste

15.10.2019, 11:48
Cine este și cum arată fiica Marinei Almășan la 30 de ani! A vrut să se sinucidă din dragoste
Cine este și cum arată fiica Marinei Almășan la 30 de ani!

Viața Marinei Almășan nu a fost una tocmai ușoară. În trecut, prezentatoarea tv s-a confruntat cu probleme din cauza fiicei sale, care a încercart să se sinucidă din dragoste.

Cine este și cum arată fiica Marinei Almășan la 30 de ani!

Marinușa, fata vedetei tv, a împlinit de curând 30 de ani, iar mama ei a dorit să îi transmită un mesaj plin de dragoste, prin intermediul rețelelor de socializare. Tânăra locuiește în Canada de mulți ani și a reușit să treacă peste momentele tensionate din trecut.

Pe când avea doar 25 de ani, fiica Marinei Almășan a încercat să se sinucidă din dragoste. La vremea respectivă, fata studia cinematografia la Montreal și a vrut să revină în țară.

Marinușa suferise o decepție în dragoste și a fost la un pas de a-și încheia socotelile cu viața. Adolescenta fusese părăsită de bărbatul cu care avusese o relație de un an și suferea enorm. În plus, relația dintre Marina Almășan și fiica ei se răcise considerabil. Marinușa este fiica din prima căsnicie a Marinei Almășan, cea cu Dan Ungureanu, dinaintea căsniciei cu Victor Socaciu.

Este fiica din prima căsnicie a Marinei Almășan

‘Ele nu se mai înteleg bine de când mama ei nu mai este pe cai mari, cum era cândva. Georgică Cornu i-a plătit studiile în Canada. Tot el i-ar fi dat bani să-și cumpere un apartament, dar la sumă a contribuit și tatăl ei natural. Suferă foarte mult după iubitul sau. Și-a ținut părinții în teroare, amenințându-i la telefon că se va sinucide. Sunt crize de adolescență, de revoltă că mama ei nu mai este pe piedestal și că lăsat-o și iubitul. Îi amenință pe amândoi că abandonează facultatea’, povestea un apropiat al Marinei Almășan, pentru Cancan.ro.

Din fericire, fiica prezentatoarei tv a trecut cu bine peste acel episod neplăcut și și-a refăcut viața.

’30 de ani face astăzi Marinuşa mea, şi-i face tare departe de mine… Nu-mi doresc decât să fie fericită! La mulţi ani, Balanţa mea, cea complicată!’, a scris Marina Almăşan pe Facebook, pe 3 octombrie.
citește și...