Cine este românul care a rămas fără 1 milion de euro după o înșelătorie

02.02.2020, 12:32
Cine este românul care a rămas fără 1 milion de euro după o înșelătorie
Cine este românul care a rămas fără 1 milion de euro

Un român a rămas fără un milion de euro după ce un individ s-a deghizat și i-a tranferat într-un cont din Elveția. Iată cine este bărbatul păgubit. 

Cine este românul care a rămas fără 1 milion de euro

Marcel Mușat, un bărbat de 48 de ani din Cisnădie, a reușit să fure o sumă impresionantă printr-o metodă ingenioasă. Bărbatul s-a deghizat, a furat identitatea altei persoane și a mers la bancă, unde a transferat 1 milion de euro într-un cont pe care îl deschisese în Elveția. Individul părăsise deja România, însă autoritățile l-au reținut zilele trecute. 

Surse locale au declarat, pentru Mediafax, că persoana păgubită este un consilier local din comuna Sadu, Ion Popică, scrie Adevărul. 

Bărbatul este cunoscut în zonă după ce a făcut afaceri extrem de profitabile, atunci când a cumpărat pământ în mai multe localităţi și l-a vândut unor dezvoltatori imobiliari. De peste 15 ani, Popică este pădurar și presa locală scrie că averea sa este de 10 milioane de euro.

În prezent, bărbatul deține peste 55 de hectare de terenuri în județul Sibiu, toate achiziționate după anul 2000. Nici la capitolul locuințe consilierul local nu stă rău. Popică are un apartament și trei case. 

 

citește și...