Cine este noua iubită a lui What’s Up! Fosta soție a artistului i-a adus împreună

10.09.2019, 10:23

Marius Ivancea, alias What’s Up, este îndrăgostit din nou! Artistuk și-a găsit liniștea în brațele altei femei la nici două luni de la divorțul de Simina, cea care îi era și manager.

Cine este noua iubită a lui What’s Up! Fosta soție a artistului i-a adus împreună

Noua parteneră se numește Alice Badea, o violonistă talentată, care se pare că i-a dat viața peste cap solistului. Alice are 33 de ani și este profesoară de muzică. Apropiații lui What’s Up spun că Simina i-a adus împreună.

‘Alice este violonistă şi a venit în echipă în locul unui alt instrumentist. Practic, Simina şi-a adus duşmanul în viaţă, fără să ştie ce va urma. Acum, cei doi merg împreună în concerte, cu aceleaşi maşini, sunt împreună peste tot. Încă n-au început să se afişeze pe la petreceri, dar este posibil să se întâmple şi asta, în curând’, au declarat amicii lui What’s Up.

What’s Up este atât de fericit în brațele blondinei, încât a publicat un mesaj pe rețelele de socializare: ‘De peste 2 luni şi jumătate am terminat o relaţie de 9 ani şi de o lună simt că mi-am găsit jumătatea. Niciodată nu e prea devreme să te îndrăgosteşti. M-am despărţit de Simina pentru că nu ne mai potriveam de o vreme bună, iar acum sunt îndrăgostit şi da nu mă aşteptam nici eu să se întâmple atât de repede, important este că sunt bine şi că viaţa merge înainte’. 

Simina și-a schimbat total viața

Simina, fosta soție a lui What’s Up, s-a resemnat cu divorțul și a început o viață nouă:

‘Simina are multe prietene cu care iese împreună. Arată foarte bine, de când a reuşit să slăbească 20 de kilograme. Şi pe plan profesional stă bine, are numeroase proiecte şi pe viitor, se va ocupa şi de alte vedete’, au declarat prietenele ei pentru Click!

citește și...