Cine este miliardara părăsită de soț! A lăsat România și a plecat la Saint Tropez să se distreze

09.08.2020, 10:13

Nici miliardara rănită și umilită nu se lasă! Cea mai nouă și bogată partidă din România a plecat cu un avion privat să-și facă viața la Saint Tropez.

Cancan.ro, site-ul nr.1 din România, a intrat în posesia unor amănunte și imagini senzaționale legate de ”aventurile” celebrei prim-balerine de la luxosul bar de noapte Melody de acum 35 ani, care a fost părăsită de Sorin “Mațe” pentru o anonimă manechină din Urlați, recunoscută pentru miile de bărbați care i-au trecut prin pat la o vârstă surprinzător de fragedă.

Cine este Marilena Simona Crețeanu

Sorin Crețeanu zis Sorin „Mațe” (deoarece a făcut mulți ani afaceri cu mațe) s-a despărțit de soția lui cu care a clădit împreună un conglomerat de firme – Comnord și Procema – cu afaceri de zeci de milioane de euro. Soția, Marilena Simona Crețeanu, este o fostă superbitate din anii ‘80 care a încântat privirile bărbaților bogați, în vremea aceea, pe scena barului de noapte Melody de pe bulevardul Magheru din Capitală.

Melody, cel mai în vogă bar de noapte din perioada comunistă, se afla sub înaltul directorat al distinsului și apreciatului Viorel Păunescu, o legendă vie a României.

Soția a aflat că ”Mațe” a intrat în criza vârstei de aproape 60 de ani, având o relație cu o fosta manechină din Urlați. Văzând că nu se mai poate face nimic, Marilena Simona Crețeanu a plecat în forță la Saint Tropez, zilele trecute, pentru a-și face viața frumoasă.

Află mai multe detalii pe Cancan.ro, site-ul nr.1 din România. 

citește și...