Cine este Mihai Onicaș, ultimul eliminat de la ”Survivor România”. Lacrimi pline de durere, după plecarea lui

19.04.2020, 09:56
Cine este Mihai Onicaș, ultimul eliminat de la ”Survivor România”. Lacrimi pline de durere, după plecarea lui
Cine este Mihai Onicaș, ultimul eliminat de la ”Survivor România”. Lacrimi pline de durere, după plecarea lui

Mihai Onicaș este ultimul dintre concurenții eliminați la show-ul ”Survivor România”, trasmis de postul de televiziune Kanal D.

Mihai Onicaș a fost unul dintre concurenți de bază din echipa Faimoșilor de la ”Survivor România. Acesta a fost eliminat in competiție, după ce a fost nominalizat alături de coechipiera lui, Elena Ionescu.

În momentul în care s-a aflat că Mihai Onicaș este cel eliminat din concurs, colegii săi de echipă au avut un șoc.

Asiana Peng a izbucnit în plâns imediat ce a aflat că Mihai Onicaș părăsește competiția ”Survivor România”.

”Este și un sacrificiu Dan, noi sportivii de perfomanță înțelegem cel mai bine acest lucru. Când vine momentul să îți asumi ceva trebui să îți asumi, să fi bărbat și să pleci cu capul sus, că ai făcut și ai dat tot ce ai avut mai bun și nu am făcut-o niciodată în interes personal, am făcut-o în interesul grupului. Nu am jignit pe nimeni, am încercat să nu jignesc, să încurajez, să vorbesc cât mai frumos chiar și în momentele grele”, a spus Mihai Onicaș în momentul în care a fost eliminat.


Cine este Mihai Onicaș

Mihai Onicas este un sportiv disciplinat, antrenat și carismatic. A jucat la Steaua București și Universitatea Cluj. A făcut parte din toate loturile naționale la categoria Juniori. Mentorul său este Gheorghe Hagi, cel care l-a și învătat jocul cu balonul rotund.

””Survivor România” este o oportunitate unică de a-mi testa limitele. Totul este public, la vedere și vreau că oamenii să mă cunoască așa cum sunt. Îmi doresc să devin parte dintr-o echipă așa cum eram când practicăm sportul de performanță. Vreau să văd dacă pot rezista în condiții dificile. Nu îmi este teamă. Mă adaptez ușor atât la condiții grele, cât și la oameni noi. Știu să mă fac plăcut, să ajut. Vreau să îmi demonstrez nivelul de rezistentă, mai ales psihică”, spunea Mihai Onicaș înainte de a intra în competiția ”Survivor România”.

citește și...