Cine este iubitul Vivianei Sposub, colega lui Cove şi a Adelei Popescu! Au fost surprinşi în ipostaze tandre

03.11.2019, 16:02

Viviana Sposub, noua colegă lui Cove şi a Adelei Popescu de la ‘Vorbeşte Lumea’ (Pro Tv), este mai îndrăgostită ca niciodată.

Cine este iubitul Vivianei Sposub, colega lui Cove şi a Adelei Popescu!

Sexoasa şatenă a fost surprinsă în compania iubitului său, un cunoscut vloger de la iUmor, Antena 1.

Viviana Sposub şi partenerul ei nu s-au sfiit să îşi arate iubirea într-un mall din Capitală. Co-prezentatoarea emisiunii ”Vorbeşte lumea’ l-a cucerit pe unul dintre cei mai buni comedianţi de la noi.

Viviana Sposub se iubeşte cu star-vlogerul, Ionuț Rusu. Tânăra de 22 de ani nu a ezitat să fie afectuoasă cu iubitul ei, deşi se afla în preajma mamei sale.

Viviana și Ionuț s-au sărutat şi îmbrăţişat fără reţineri, într-un centru comercial din Bucureşti. Cei doi amorezi au petrecut câteva ore, unul în compania celuilalt.

Înainte de a ajunge în echipa de la Pro TV, Viviana Sposub a prezentat rubrica Meteo din cadrul Observatorului. Din nefericire, şatena nu prea mai era pe placul şefilor trustului, aşa că, în vara acestui an, Viviana şi-a dat demisia de la Antena 1

„A venit momentul să-mi iau rămas bun de la echipa Observator. Vă mulțumesc pentru experiență, vă mulțumesc pentru amintiri, însă unele capitole trebuie sa se incheie pentru a face loc altora care chiar merită scrise”, a spus Viviana pe post.

Sursa: Cancan.ro

citește și...