Cine este femeia cu care se iubește Miron Cozma: ‘A rămas pe drumuri și ea și copilul ei’

26.05.2021, 17:34
Cine este femeia cu care se iubește Miron Cozma: 'A rămas pe drumuri și ea și copilul ei'

Miron Cozma a făcut show în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D. Luceafărul huilei a oferit detalii fabuloase despre actuala sa iubită, după relația tulburătoare cu Marinela Nițu. 

Dacă prin anii 2000 obișnuia să-și facă publică viața amoroasă, după despărțirea cu scandal de Marinela Nițu, Miron Cozma a ajuns în cealaltă extremă. A preferat să păstreze discreția și a vorbit de puține ori despre femeia care îl face fericit acum.

Miron Cozma și-a găsit liniștea după despărțirea de Marinela Nițu

‘Da, există. Culmea, pentru prima dată îi spun unei femei partenera mea de viață, nu iubita mea. Culmea ironiei, este o femeie modestă chiar dacă are două facultăți, regizor, scenarist, să vedeți cum cântă, e artist, a fost pe MTV.

A avut însă niște probleme în viață și eram la un moment dat într-un grup, m-au considerat și pe mine artist. Printre ei era și regizor, artista Maia Casiel cum îi spun eu și cum îi place ei, nu e numele ei real. Din cauza sistemului judiciar, a rămas fară un apartament pe care-l avea la bloc. A rămas pe drumuri și ea și copilul ei. Nu vreau să o laud acum, dar are ochii turcoaz. Când a rămas pe drumuri, am luat-o eu. Ea nu are nimic! Am luat-o lângă mine pentru că îmi place să ajut oamenii, mai ales o femeie de valoarea ei’, a declarat Miron Cozma, la Kanal D.

A vrut să-l ucidă pe Ion Iliescu

Tot în cadrul emisiunii lui Denise Rifai, Miron Cozma a insistat că nu este vinovat de căderea guvernului Roman și l-a acuzat pe fostul președinte Ion Iliescu de moartea a 48 de mineri, ortaci de-ai lui Miron Cozma, la Cotroceni. Mai mult de atât, își pusese în gând, la vremea respectivă, să-l împuște pe președintele Ion Iliescu la Palatul Cotroceni.

În urmă cu trei ani, Miron Cozma și Marinela Nițu și-au spus “adio” după doisprezece ani de iubire, în 2015.

“Eu am o relație foarte bună cu toate femeile cu care am fost, dar cu Marinela este altă situație. Nu mai vorbesc cu ea! Ea este o femeie narcisistă, asta este o boală. Ei se consideră cei mai cei, cei mai buni, aşa e ea, asta crede despre persoana ei. Am vorbit cu sora sa la telefon, să-i transmită să vină să își ia niște acte care au rămas la mine. Nu a venit. I-am trimis mesaje şi de Crăciun, şi de Paște, că așa este frumos, ea nici măcar nu s-a obosit să îmi răspundă”, a declarat Miron Cozma pentru Click!

citește și...