Cine este femeia care și-a abandonat nou-născutul într-o casă părăsită din Județul Olt

31.01.2020, 18:34
Cine este femeia care și-a abandonat nou-născutul într-o casă părăsită din Județul Olt
Cine este femeia care și-a abandonat nou-născutul

La scurt timp după ce autoritățile au descoperit un nou-născut abandonat într-o casă părăsită din Județul Olt, s-a aflat cine este mama bebelușului.

Cine este femeia care și-a abandonat nou-născutul

Tatiana Truță are 40 de ani și lucrează ca infirmieră la Spitalul Orășenesc Balș. Femeia a dezvăluit că a ascuns nașterea pentru că îi era rușine de cei doi copii ai săi și că nu și-a dat seama că este însărcinată decât atunci când a intrat în travaliu. 

Copilul a venit pe lume în urmă cu trei zile și mama l-a ținut ascuns într-o casă părăsită, care aparține bunicii bebelușului și care nu are încălzire, scrie Adevărul.

„Astăzi, 31 ianuarie, am fost sesizati prin SNUAU 112 despre faptul că intr-o casă abandonată de pe raza comunei Morunglav, judeţul Olt,  a fost găsit un bebeluş abandonat. Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Bals s-au deplasat la faţa locului şi au constatat că un bebeluş, de 3 zile, a fost abandonat într-o cutie din carton. Bebelusul era în viaţă,  îmbrăcat si învelit cu o pătură. A fost preluat de ambulanţă şi transportat la spital pentru investigaţii. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au identificat-o pe mama acestuia, o femeie de 40 de ani, din localitate, văduvă, cu doi copii. Femeia, care a spus că nu şi-a dat seama că e însăcinată, lucrează în domeniul medical, fiind infirmieră în cadrul Spitalului Orăşenesc Balş.   Cercetările continuă sub supravegherea prim-procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bals pentru stabilirea situaţiei de fapt“, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

 

citește și...