Cine este femeia care a rămas însărcinată cu iubitul fiicei sale!

17.01.2020, 16:20
Cine este femeia care a rămas însărcinată cu iubitul fiicei sale!
Cine este femeia care a rămas însărcinată cu iubitul fiicei sale!

Revoltător! O femeie din comuna Băcani, Vaslui, a rămas gravidă cu iubitul fiicei sale de 16 ani. Totul a ieșit la iveală în urmă cu câteva zile, după ce bărbatul de 27 de ani a încercat să o violeze și pe fata cea mică a femeii, în vârstă de 12 ani. Minora a fugit de acasă și a fost găsită de polițiști.

Cine este femeia care a rămas însărcinată cu iubitul fiicei sale!

Copila a fost povestit speriată că ar fi fost violată de concubinul mamei sale. Oamenii legii au demarat imediat cercetări, dar s-au crucit când au descoperit cum stăteau de fapt lucrurile.

Individul de 27 de ani trăia în concubinaj cu mama celor două fete, dar în urmă cu 3 ani a avut o relație și cu fiica cea mare a femeii. Mai mult de atât, femeia este acum gravidă cu fostul iubit al fiicei sale.

Din fericire, fiica cea mică a scăpat din ghearele lui Sorin Savin, iar medicii au constatat că minora este virgină și nu prezintă leziuni traumatice. Pe 11 ianuarie, minora a fost dusă într-un centru de plasament.

În plus, anchetatorii au descoperit că suspectul a întreținut relații intime cu sora cea mare a copilei fugită de acasă. Fata de 16 ani a povestit că în perioada decembrie 2017 – ianuarie 2018 s-a culcat de bună-voie cu actualul concubin al mamei sale. În prezent, aceasta nu se mai află în casa părintească, ci locuiește la iubitul ei plecat la muncă în străinătate.

Șocant este faptul că mamei fetei de 16 ani este amorezată de fostul iubit al adolescentei și este gravidă cu el. Peste 4 luni va aduce pe lume al treilea copil.

Între timp, Sorin Sava este cercetat în stare de libertate.

‘S-a întocmit dosar penal, pentru infractiunea de act sexual cu un minor si se fac cercetãri, pentru corupere sexuală. Minorele în vârstã de 12, respectiv 16 ani, sunt securizate la CPRUCANE Bârlad. Cazul va fi evaluat, în întreaga sa complexitate. împreunã cu organele de cercetare penalã. În ceea ce priveste suspiciunile de agresiuni sexuale’, a declarat Irina Câmpeanu, purtãtor de cuvânt al DGASPC Vaslui.

Sursa: vremeanouă.ro

citește și...