Cine este, de fapt, Elena, soția lui Benone Sinulescu! Unde a cunoscut-o și cum a avut grijă de el până în ultima clipă

18.11.2021, 18:14

Benone Sinulescu a iubit, mai bine de 40 de ani, aceeași femeie. Elena Sinulescu i-a fost alături atât la bine, cât și la greu.

Elena Sinulescu, soția și confidenta lui Benone Sinulescu de mai bine de 40 de ani, a preferat mereu să fie prezență foarte discretă.

Benone Sinulescu și soția sa, Elena Sinulescu, s-au cunoscut în casa artistei Ileana Sărăroiu, a povestit maestrul.

Unde a cunoscut-o Benone Sinulescu pe soția sa

Artistul a făcut eforturi să o cucerească pe soția sa timp de un an de zile, dar a meritat, spunea el, pentru că tot pe Elena ar fi ales-o. Interpretul de muzică populară o descria pe soția sa ca fiind „o ardeleancă gospodină și aprigă. Este un om bun, eu sunt mai al dracului!”

Recent, maestrul spunea că dacă ar putea să dea timpul înapoi tot pe Elena ar alege-o.

„Ne-am luat în 1981. Anul acesta facem 40 de ani de la căsătorie. Responsabilă de relația noastră este regretata Ileana Sărăroiu. Ea ne-a făcut cunoștință, ea ne-a «nenorocit» De fapt, noi ne-am cunoscut în casa ei. Un an de zile am vorbit la telefon și mi-am dat seama că ea este femeia potrivită să stea lângă mine, o ardeleancă gospodină și aprigă. Este un om bun, eu sunt mai al dracului! Ne înțelegem bine, ne iubim, ne tachinăm, dar am mare încredere în ea, pentru că soția mea este cel mai bun critic al meu. Țin cont de tot ce îmi spune! Dacă ar fi să o iau de la capăt, tot pe ea aș alege-o”, a povestit Benone Sinulescu într-un interviu.

Soția lui Benone Sinulescu a pierdut cinci sarcini

Elena Sinulescu a pierdut cinci sarcini, lucru care i-a făcut pe cei doi să se resemneze și să se împace cu ideea că nu vor deveni părinți.

„Ne-am dorit foarte mult să devenim părinţi, însă viaţa nu a fost atât de darnică cu noi pe acest plan. Am avut parte de tot ce ne-am dorit, dar nu am reuşit să avem copii. Am încercat de nenumărate ori, însă, din nefericire, soţia mea nu a putut ţine niciuna dintre cele cinci sarcini. Stiţi cum este, speranţa moare ultima, dar în viaţa nu le poţi avea chiar pe toate”, spunea Benone Sinulescu.

Elena Sinulescu a fost alături de soțul ei, și a avut grijă ca el să rămână optimist, în perioada cea mai grea pentru artist, când a întâmpinat probleme de sănătate.

Cum a avut grijă de Benone Sinulescu

Cea mai relevantă caracterizare despre soția lui Benone Sinulescu și iubirea pe care i-o purta acestuia a făcut-o Steliana Sima. Artista a vorbit despre cât de specială era relația dintre Benone Sinulescu și soție, la Acces direct.

Artista și-a amintit cât de mult avea grijă soția lui Benone Sinulescu de folclorist, mai ales când se duceau în turnee.

„M-a impresionat mult doamna Leni. Era de o igienă, nu știu cum să vă spun. Fiecare fruct pe care îl primeam, fiecare legumă… Avea mare grijă și la fel și nea Beni”, a spus Steliana Sima la Antena 1.

Benone Sinulescu fusese internat în spital, iar după externare dădea semne de revenire. În ultimele săptămâni, starea de sănătate s-a înrăutățit.

citește și...