Cine e polițistul care i-a zis Alexandrei „să nu mai țină linia ocupată”. Bărbatul e tată de fată

30.07.2019, 11:05
Cine e polițistul care i-a zis Alexandrei „să nu mai țină linia ocupată”. Bărbatul e tată de fată
Alexandra a sunat la 112 pentru a cere ajutorul

Convorbirea telefonică pe care Alexandra Măceșanu a avut-o cu polițistul din Olt a revoltat pe toată lumea. 

Lipsit de empatie, omul legii i-a spus adolescentei „hai, ce vrei”, i s-a adresat cu mă, ba chiar i-a zis să nu mai țină linia ocupată și să rămână unde se află, deși fata anunțase că este răpită și imobilizată. Mai mult, polițistul care a răspuns apelurilor fetei de 15 ani părea să nu creadă ce-i spune Alexandra, deși fata plângea.

Polițistul care a vorbit cu adolescenta la telefon se numește Vasilică Viorel Florescu și a reușit să atragă antipatia a numeroase persoane, din cauza modului în care a comunicat cu fata și proastei gestionări a situației în care se afla aceasta. Florescu părea să nu o ia în serios pe adolescentă, deși aceasta plângea. 

A avansat foarte repede în carieră

Florescu este polițist în Slatina și are, la rândul lui, o fiică în vârstă de 13 ani, așa că numeroase voci îi reproșează că ar fi putut să fie mai empatic cu Alexandra și să acționeze ferm pentru găsirea ei. Deși în 2009 era ajutor de post în Izvoarele, Olt, omul legii a avansat foarte repede în carieră. În 2011a fost numit agent de poliție la Slatina, iar din 2016 este agent IPJ Olt. Potrivit declarației sale de avere, bărbatul primește un salariu de 40.000 de lei anual, iar familia sa deține două terenuri în Slatina, un apartament și două autoturisme.

citește și...