Cine ar fi marii câștigătorii de la ‘Puterea Dragostei’, sezonul 2

21.05.2020, 14:29
Cine ar fi marii câștigătorii de la 'Puterea Dragostei', sezonul 2

În vara lui 2019 a avut loc finala primului sezon de la ‘Puterea Dragostei’. Show-ul matrimonial a durat 8 luni și a fost câștigat de Bianca Comănici și Bogdan Mocanu. Ambii câștigători au dorit să rămână în show, în sezonul doi.

Se apropie finala sezonul 2 ‘Puterea Dragostei’

Sezonul 2 de la ‘Puterea Dragostei’ a început la scurt timp după ce a avut loc prima finală. Recent, s-au împlinit 6 luni de când alți concurenți au pășit în casa ‘Puterea Dragostei’.

Bianca și Bogdan Mocanu și-au găsit perechi abia în sezonul 2! Bianca Comănici s-a cuplat cu Livian, iar Bogdan cu Andra Voloș. În cele din urmă, Bogdan a decis să părăsească emisiunea de la Kanal D, alături de iubita lui.

Acum, toată lumea se întreabă cine ar putea fi marii câștigătorii de la ‘Puterea Dragostei’, sezonul 2.

Conform substantial.ro, Livian și Ella ar putea fi câștigătorii acestui sezon. Ambii sunt preferați de public, iar foștii concurenți ai emisiunii cred că cei doi vor câștiga.

Livian și Ella, cei mai iubiți concurenți

Livian s-a despărțit recent de Bianca, iar Ella încă suspină după Jador. Cu toate acestea, tinerii rămân în continuare preferații telespectatorilor.

Mary, una dintre fostele concurente de la ‘Puterea Dragostei’, a dezvăluit că Livian și Ella sunt cei mai iubiți concurenți și au șanse mari să câștige.

‘Ella și Livian vor fi câștigătorii. Așa cred eu, așa simt. Sunt cei mai iubiți de public și merită’, a spus Mary.

‘Cu siguranță nu este nimic între Ella și Livian și nici nu o să fie nimic între ei, din punctul meu de vedere. Ella îl iubește foarte mult pe Jador în continuare. Și nu cred că ar face niciodată pași spre unul dintre cei mai buni prieteni ai lui, în condițiile în care Ella i-a fost fidelă și l-a respectat enorm pe omul ăsta, Jador. Iar din partea lui Livian… nu cred că vrea nimic, pentru că dacă ar fi fost, ar fi încercat de la început. Pur și simplu, eu cred că sunt prieteni, se joacă și se tachinează’, a mărturisit și Manuela Oprisiu, o altă fostă concurentă a show-ului.

citește și...