Cine a ucis-o pe fata de 17 ani din Prahova! Presupusul criminal a fost găsit

29.09.2019, 14:15
Cine a ucis-o pe fata de 17 ani din Prahova! Presupusul criminal a fost găsit
El este suspectul principal în cazul uciderii fetei de 17 ani

UPDATE 14:40. Bărbatul suspectat de crimă a fost prins de polițiști și dus la audieri.

Poliția face apel pentru găsirea crimininalului din Prahova. Individul a ucis o adolescentă de 17 ani, care îi era iubită și locuia cu el.

Tragedia a avut loc ieri în comuna Plaiul Câmpinei din județul Prahova. O tânără de 17 ani a fost decapitată chiar de iubitul său, în locuința sa, unde locuiau împreună. 

Bărbatul se numește Marin Laurențiu, are 21 de ani și este din satul Șotriile. La această oră, suspectul principal de crimă este căutat de polițiști și jandarmi, ajutați de câini. Individul a fost dat în consemn la frontieră și autoritățile speră să îl găsească rapid. 

Criminalul a mai înjunghiat-o pe fata de 17 ani

„Faţă de numitul Marin Laurenţiu, în vârstă de 21 de ani din Şotriile, Plaiul Câmpinei, sunt indicii că ar fi autorul unei infracţiuni de omor, victimă fiind concubina acestuia, o tânără de 17 ani, cu care locuia împreună”, au comunicat cei de la IPJ Prahova.

„Persoanele care pot oferi detalii despre persoana căutată, sunt rugate sa apeleze numarul unic de urgenta 112 sau cea mai apropiata unitate de politie”, au mai transmis oamenii legii.

Individul de 21 de ani nu se află la primul act de violență. În luna mai, și-a înjunghiat iubita, însă procurorul de caz a dispus eliberarea sa. Deși fata agresată a beneficiat de protecție, a hotărât să se împace cu iubitul său violent și să revină la domiciliul acestuia. 

 

citește și...