Cine a fost primul soț al lui Brigitte Sfăt! Bărbatul a avut un sfârșit tragic. Ce a făcut bruneta dupa moartea lui

09.07.2019, 12:29
Brigitte este la al patrulea mariaj

Duminică, Brigitte și Florin Pastramă și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu și au petrecut până dimineață alături de cei dragi. Mireasa se află la al patrulea mariaj, prima oara căsătorindu-se în 2000. 

Primul soț al lui Brigitte a fost Octavian Sfăt, un afacerist timișorean, cu care bruneta are un băiat, astăzi în vârstă de 17 ani. În 2002, la nici doi ani de la căsătorie, soțul său, care avea 38 de ani, a suferit un atac de cord care i-a fost fatal. Brigitte, care atunci lucra ca model, a rămas văduvă și a moștenit toate afacerile lui Sfăt.

Și-a găsit primul soț fără suflare

„Acum 14 ani, într o blestemată dimineață de joi, cu cinci zile înainte de Crăciun, am plecat de lângă el doar o jumătate de ora, pentru a-i servi mic-dejunul fiului nostru Robert, atunci în vârstă de nici doi ani. M-am întors oprimista și fericită căci urmă să cumpărăm în dimineața acelei zile bradul, deoarece cu o seară înainte am cumpărat împreună tot felul de globuri și ornamente pentru casă noastră dragă, în care nu ne mutasem nici măcar de un an. Urmă să fie primul nostru Crăciun, în căsuța noastră mult visată, ca o familie fericită, noi trei… aveam chiar și șemineu…. abia așteptam…. Dar, întorcându-mă în camera noastră, l-am găsit foarte liniștit, cu ochii ațintiți spre tavan, parcă cuprins de niște gânduri de care nu mai putea să se rupă…”, a mărturisit vedeta pe o rețea socială. 

„Am simţit că tavanul se prăbușește pe noi, cu toată greutatea lui, cu un ultim efort am încercat să-i fac respirație gură la gură. M-am prăbușit. picioarele nu mai vroiau să mă asculte… am încercat să formez la secretara soțului meu, dar gura mi-era încleștată, am bolborosit ceva, nu puteam să-mi simt limba, parcă avea 10 kg… Doamne! Te rog! Fă să fie Tavi bine! Te rog, Doamne. Când mi-au revenit puțin puterile, am sunat la 112, am cerut o salvare la adresa casei noastre, am luat copilul și în pijamale am ieșit în fața casei”, a mai povestit Brigitte.

A fost condamnată la închisoare

După moartea primului său soț, Brigitte a avut probleme cu legea. În 2013, a fost arestată pentru complicitate la lipsire de libertate și la tâlhărie după ce l-a sechestrat, cu ajutorul altor trei persoane, pe managereul unui club și l-a obligat să-i dea cinci mii de euro. Bruneta a fost condamnată la închisoare, iar în 2006 a fost eliberată condiționat. L-a cunoscut atunci pe Ovidiu Torj, un personaj controversat cu care a ajuns din nou în fața altarului, și alături de care are o fată, Sara, astăzi în vârstă de 8 ani. Brigitte a vorbit la un moment dat despre viața grea pe care o avea alături de al doilea soț, care o bătea și de care a divorțat în 2008. 

Apariția lui Brigitte la o emisiune TV l-a făcut pe Ilie Năstase să o remarce. Fostul tenismen i-a trimis un mesaj și apoi între cei doi s-a înfiripat o relație. Pe 17 iunie 2013, cei doi s-au cununat, iar în martie 2018 au anunțat că divorțează.