Cinci zodii care îți vor frânge inima. Fii atent dacă te îndrăgostești de acești nativi

17.08.2021, 11:30
Cinci zodii care îți vor frânge inima. Fii atent dacă te îndrăgostești de acești nativi
Cinci zodii care îți vor frânge inima. Nu e indicat să te îndrăgostești de acești nativi

Despre nativii din cinci zodii, specialișțtii în astrologie susțin că au o predispoziție în a frânge inima celor care se îndrăgostesc de ei. Nu ezită să se aventureze într-o altă relație, fără să le pese de partenerul de cuplu. Semnele zodiacale despre care se spune că frâng inimi sunt: Pești, Balanță, Vărsător, Leu și Capricorn.

Nativii din zodia Pești sunt foarte iubitori și își fac partenerul de cuplu să se simtă cu totul special. Însă și frâng inima partenerului cu mare ușurință. Dacă încep să se simtă nesiguri în rellația cu partenerul nu vor ezita să se îndepprtezze și să renunțe fără nicio explicație.

Persoanelor născute sub semnul Balanței le place să cocheteze, chiar dacă sunt impolicate într-o relație. Fac ochi dulci oricui le place și își rănesc foarte ușor partenerul cu comportamentul lor. Atunci când consideră că își pot găsi fericirea în altă parte, renunță fără ezitare la partenerul de cuplu.

Cinci zodii care îți vor frânge inima. Vărsătorii sunt foarte libertini

Cei născuți în zodia Vărsătorului sunt foarte libertini și nu ezită să curteze pe altcineva de față cu partenerul de cuplu, rănindu-i sentimentale. În plus, adoră aventurile amoroase, astfel că nu sunt dispuși să își asume o relație serioasă.

Despre nativii din zodia Leu se spune că au un farmec aparte și reușesc foarte rapid să facă pe cineva să se îndrăghostească nebunește de ei. Însă, nu sunt deloc dornici să se implice într-o relație stabilă, astfel că vor renunța rapid la o relație pentru a trece la alta, rănind sentimentele partenerului de cuplu de la un moment dat.

Nativilor din zodia Capricorn le place să auibă diverse experiențe amoroasae, astfel că nu este deloc pregătit pentru o relație stabilă. În momentul în acre simte că relația de cuplu ar putea deveni serioasă, renunță, indiferent de durerea pe care i-o provoacă partenerului de cuplu.

citește și...