Cinci zodii care au toate șansele să se căsătorească în 2022

28.12.2021, 12:09
Cinci zodii care au toate șansele să se căsătorească în 2022
Cinci zodii care au toate șansele să se căsătorească în 2022

Specialiștii în previziuni astrologice sunt de părere că nativii din cinci zodii au toate șansele să fie ceruți în căsătorie în anul care stă să înceapă. Cele cinci zodii despre care se spune că au mari șanse să se așeze la casa lor și să-și întemeieze o familie în anul 2022 sunt: Balanță. Gemeni, Capricorn, Scorpion și Săgetător.

Despre nativii din zodia Balanței se spune că au toate șansele să își oficializeze relația sentimentală anul vitor. Astrologii susțin că aceștia ar putea primi o cerere în căsătorie între lunile aprilie și august.

Și nativii din zodia Gemeni au posibilitatea de a-și duce relația cu partenerul de cuplu la un alt nivel. Aceștia ar putea să își oficializeze relația în lunile iunie, iulie și august ale anului viitor sau octombrie și noiembrie.

Cinci zodii care au toate șansele să se căsătorească în 2022. Viața Capricornilor ia o întorsătură neaștepătată

Despre nativii din zodia Capricornului se spune că nu prea cred în căsătorie, însă anul 2022 le-ar putea da planurile peste cap. Viața lor ar putea lua p întorsătră neașteptată, astfel că aceștia pot decide să se căsătorească la sfârșitul anului viitor.

Nativii din zodia Scorpionului sunt adepții c ăsătoriei și își doresc să își întemeieze o familie și să se așze la casa lor. Acest vis li s-ar putea împlini anul viitor, fiind posibil să se căsătorească în lunle mai și iunie.

Despre nativii din zodia Săgetătorului se spune că se implică foarte greu într-o relație sentimentală stabilă, preferând relațiile pasagerer. Cu toate acestea, anul viitor și-ar putea găsi sufletul pereche și au toatre șansele să ajungă la căsătorie în luna mai.

citește și...