Cinci maşini de poliţie din Constanţa au fost incendiate! A fost pus intenţionat focul?

03.07.2019, 10:44
Cinci maşini de poliţie din Constanţa au fost incendiate! A fost pus intenţionat focul?

Cinci maşini de poliţie din Constanţa au fost incendiate! Totul a avut loc în curtea Secţiei 5 de Poliţie Constanţa. Inițial, focul a izbucnit de la un microbuz, iar mașinile care au ars erau scoase din uz.

Cinci maşini de poliţie din Constanţa au fost incendiate!

Reprezentanţii ISU Constanţa au stabilit, marţi seara, că incendiul a izbucnit din cauza unei flăcări, cel mai probabil aprinsă de la o brichetă. În urma incendiului, au ars cinci autoturisme, un microbuz și o autoutilitară. De asemenea, a ars şi maşina a unui localnic, în proporţie de 40 la sută. .

‘Cauza probabilă a incendiului – flacăra, urmând a se stabili dacă a fost sau nu a fost o acţiune intenţionată. Pagube: un microbuz ars în proporţie de 100%, o autoutilitară – proporţie 70%, cinci autoturisme ale Poliţiei în proporţie de 70%, 60%, 40%, 10% şi 15%, precum şi un autoturism civil, în proporţie de 40%’, a informat Inspectoratul pentru Situații de Urgență, conform Mediafax.

Din cauză că incendiul a fost anunţat târziu, focul s-a extins rapid de la o maşină la alta, acestea fiind parcate la distanţe mici una faţă de cealaltă. Oamenii legii urmează să stabilească dacă focul a fost sau nu pus intenționat.

citește și...