Cinci băuturi detoxifiante de vară care te pot ajuta să slăbești

21.07.2022, 17:09
Cinci băuturi detoxifiante de vară care te pot ajuta să slăbești
Autumn themed detox water with apple, cinnamon and red pear in a mason jar. Scene on rustic wood background; Shutterstock ID 474961588

Vara este cea mai bună perioadă pentru a pierde în greutate, deoarece mâncăm mai puțin și transpirăm mai mult, ceea ce duce la o tendință generală de a pierde kilogramele mai repede.

Dar trebuie să menținem în mod corespunzător o dietă adecvată pentru a furniza organismului nutrienți esențiali pentru a pierde în greutate. Menținerea hidratării devine și mai importantă în timpul sezonului estival. Asta pentru că trebuie să recuperați electroliții care se pierd prin transpirație.

Așadar, dacă sunteți o persoană care încearcă să slăbească în această vară, apele detoxifiante pot fi un adaos interesant la dieta dumneavoastră.

Cinci băuturi detoxifiante de vară care te pot ajuta să slăbești

 Apa de detoxifiere cu mere și scorțișoară

Mărul și scorțișoara sunt o combinație excelentă pentru arderea grăsimilor. Luați o sticlă de apă, adăugați o bucată de scorțișoară și câteva mere tăiate felii. Poți adăuga și oțet de mere de băut pentru a stimula proprietatea de ardere a grăsimilor a apei de detoxifiere. Scorțișoara stimulează metabolismul și te menține sătulă pentru mai mult timp.

Apa de detoxifiere cu grepfrut

Grapefruit este unul dintre cele mai bune alimente pentru pierderea în greutate. Atunci când este consumat înainte de mese, te poate ajuta să scapi de kilogramele în plus. Poți prepara apă de detoxifiere cu grapefruit adăugând câteva bucăți din acesta în apă infuzată pentru a-i crește capacitatea de ardere a grăsimilor.

Apa de detoxifiere cu portocale

Portocalele sunt încărcate cu vitamina C, care este bună pentru imunitate și piele. Aceasta ajută la transformarea grăsimilor în energie, în loc să le depoziteze în organism. Adaugă câteva bucăți de portocale în băutura ta de detoxifiere, pentru a prepara un răcoritor de vară delicios pentru pierderea în greutate.

Apă de detoxifiere cu castravete

Castravetele este un must-have în timpul sezonului de vară. Bogat în apă, vitamina B, potasiu și magneziu, castravetele ajută și la pierderea în greutate. Are proprietăți detoxifiante și este, de asemenea, sărac în calorii. Ajută la pierderea în greutate prin reducerea poftei de mâncare și prin faptul că te face să te simți sătul.

Apă de detoxifiere cu lămâie si mentă

Lămâia este folosită pe scară largă vara datorită efectului său răcoritor și hidratant. Stimulează pierderea în greutate și ajută la întinerirea pielii. Pentru a face apă de detoxifiere cu lămâie și mentă, adăugați câteva frunze de mentă în apa cu lămâie și continuați să o beți pe tot parcursul zilei. Nu ajută doar la pierderea în greutate, ci și ține la distanță problemele digestive.

citește și...