Christian Sabbagh, preocupat de măsurile de igienă în familie. ”Dau cu mopul de zece ori pe zi”

29.03.2020, 14:20
Christian Sabbagh, preocupat de măsurile de igienă în familie. ”Dau cu mopul de zece ori pe zi”
Christian Sabbagh, preocupat de măsurile de igienă în familie. ”Dau cu mopul de zece ori pe zi” Christian Sabbagh, preocupat de măsurile de igienă în familie. ”Dau cu mopul de zece ori pe zi”

Prezentatorul de televiziune Christian Sabbagh a povestit cum decurge pentru el această perioadă de autoizolare.

Christian Sabbagh, prezentatorul știrilor de la Kanal D, iese din casă doar când este absolut necesar, pentru a-și exercita profesia sau pentru a face aprovizionarea familiei sale.

Această perioadă de autoizolare îi dă ocazia să fie mai mult timp alături de copiii săi, să petreacă timp cu soția să, Iulia, să învețe lucruri noi și să se implice în activități casnice.

“Niciodată nu am avut timp să stau atât de mult acasă, alături de copii… Dau cu mopul de zece ori pe zi, iar Iulia a călcat în perioada asta cât nu a călcat toată viața ei. Îi țin pe cei mici ocupați, Anais vrea să meargă la magazin și ne jucăm de-a magazinul, eu cumpăr, ea îmi vinde diverse jucării. Este o perioadă în care învăț diverse lucruri. Acum iau lecții online, urmăresc tutoriale și învăț să fac editare video în diverse programe”, a spus Christian Sabagh pentru kanald.ro.

“Unii spuneau că în perioadă asta rată divorțurilor e foarte mare Nu înțeleg această statistica. Acum avem mai mult timp să stăm împreună, să ne bucurăm unul de celălalt și de copii. Mi-am redescoperit soția, este o femeie minunată, harnică, iubitoare, o bună mamă, o bună gospodină. În trecut, veneam acasă seara, vedeam că era totul ordonat, dar nu înțelegeam câtă muncă e în spate, ce înseamnă să ai tot timpul grijă de copii, să-i hrănești, să îi schimbi”, a adăugat Christian Sabagh.

citește și...