Chinurile prin care a trecut Nicoleta Guță când s-a măritat la vârsta de 12 ani. ‘Sunt imagini de la nunta mea şi chiar nu vreau să le privesc deloc’

04.05.2021, 13:57
Chinurile prin care a trecut Nicoleta Guță când s-a măritat la vârsta de 12 ani. 'Sunt imagini de la nunta mea şi chiar nu vreau să le privesc deloc'
Chinurile prin care a trecut Nicoleta Guță când s-a măritat la vârsta de 12 ani. 'Sunt imagini de la nunta mea şi chiar nu vreau să le privesc deloc'

Nicoleta Guță, fiica manelistului Nicolae Guță, a trăit clipe dramatice în ziua care trebuia să fie cea mai fericită pentru ea. Artista a mărturisit că a fost înjurată și chiar bătută în ziua în care s-a căsătorit de cel care îi devenise soț. 

Nicoleta Guță s-a măritat cu iubitul ei, Andrei, la vârsta de 12 ani. Ea a povestit că în noaptea nunții a fost victima geloziei soțului ei. Bărbatul nu a avut rețineri să o lovească chiar în ziua în care și-au unit destinele.

Nicoleta Guță, bătută de soț în ziua nunții

Fiica lui Nicolae Guță a rememorat cele mai dureroase momente din viața sa. Ea a mărturisit, cu ochii în lacrimi, că în ziua nunții a primit un buchet de flori de la un invitat, lucru care l-a înfuriat pe soțul său.

‘Era un om foarte gelos, excesiv de gelos şi cu o mentalitate foarte scăzută. Sunt imagini de la nunta mea şi chiar nu vreau să le privesc deloc, pentru că am avut cea mai urâtă nuntă. Nu înţelegeam prea bine ce se întâmplă. El a fost şi agresiv. M-a bătut în noaptea nunţii. A făcut un scandal foarte urât, mi-a dat o palmă, a înjurat-o şi pe mama şi mai multe. Eu primisem un buchet de flori de la cineva, afară, şi m-a sărutat amical’, a mărturisit Nicoleta Guţă.

Ce pensie alimentară plătește Nicolae Guță pentru fiica lui Beyonce

Beyonce de România a făcut declarații legate de pensia alimentară pe care o primește de la Nicolae Guță pentru fiica lor, Anais.

„Mă sună o dată pe an. N-am mai insistat. Dacă vrea să mă caute… nu pe mine, pe ea, pe fiica noastră, cu toate ca are numărul ei de telefon, ar putea să o sune. Dacă vrea să o caute, bine. Dacă vrea să îi dea pensia alimentară, bine. O trimite cu șoferul. 270 de lei pe lună trimite. Au mai fost și excepții când au fost 500, de Crăciun a pus 300. Nu știu cu ceilalți copii cum se comportă, dar pe ea o vede o dată pe an”, a spus Beyonce de România la postul de televiziune Antena Stars, relatează spynews.ro.

citește și...