Cheloo și Irinel Columbeanu, colegi la Antena 1! La ce emisiune vor participa

02.09.2019, 12:46
Cheloo și Irinel Columbeanu, colegi la Antena 1! La ce emisiune vor participa
Cheloo și Irinel vor fi rivali la emisiune

Deși poate părea o glumă, Cheloo și Irinel Columbeanu vor fi colegi de platou, începând din această toamnă.

Atât artistul, cât și afaceristul vor participa la o emisiune de la Antena 1, ajunsă deja la al șaptelea sezon.

Astfel, potrivit Cancan, cei doi vor concura în show-ul „Chefi la cuțite”, care va reveni pe micile ecrane de pe 9 septembrie. 

„Eu voi câștiga sezonul acesta”

Cheloo a decis să fie parte din emisiune după ce Florin Dumitrescu, unul dintre jurații „Chefi la cuțite”, i-a făcut un „roast”: „Toată lumea mă întreabă ce caut eu la Chefi la cuțite. Apariția mea este un răspuns la roast-ul lui Florin Dumitrescu. Eu vreau să îi ofer un roast culinar, voi pregăti o rețetă pe care el nu poate să o facă. V-ați mâncat norocul cu mine, pentru că eu voi câștiga sezonul acesta”.

Irinel Columbeanu este și el decis să câștige și a dezvăluit că plănuiește să impresioneze juriul cu o rețetă specială. Afaceristul va da ochii la emisiune și cu Anna Lesko, fosta sa iubită, care este hotărâtă să se autodepășească la capitolul gătit. 

O altă apariție neașteptată la „Chefi la cutițe” va fi Carmen Brumă, renumită pentru programele sale de slăbit. Soția lui Mircea Badea vrea să le demonstreze chefilor că mâncarea sănătoasă poate fi foarte delicioasă. 

 

citește și...