Chef Florin Dumitrescu: ”Sunt sincer când vă spun că Paştele acesta chiar îmi place”

19.04.2020, 16:01
Chef Florin Dumitrescu: ”Sunt sincer când vă spun că Paştele acesta chiar îmi place”
Chef Florin Dumitrescu: ”Sunt sincer când vă spun că Paştele acesta chiar îmi place”

Chef Florin Dumitrescu a afirmat că este mulțumit de modul în care petrece sărbătorile pascale de anul acesta. El a explicat și care sunt motivele.

Chef Florin Dumitrescu, unul dintre cei trei jurați de la show-ul culinar ”Chafi la cuțite”, de la Antena 1, a mărturisit că, deși se află în izolare la domiciliu din cauza pandemiei de coronavirus, acest Paște este totuși pe placul său.

Chef Florin Dumitrescu a enumerat, într-o postare pe care a publicat-o pe contul său de socializare, și care sunt motivele pentru care este mulțumit de cum petrece sărbătorile pascale din acest an.

”Sunt sincer când vă spun că Paştele acesta chiar îmi place. Adică, nu am un teanc de pahare şi farfurii de spălat, nu mă chinui să îndes mâncarea rămasă în frigider sau în locuri întunecate şi răcoroase. Nu stau în trafic în drum spre cele 4-5 vizite să mănânc aceleaşi feluri de mâncare cu abordări diferite, poate chiar să mă amețesc după a 3-a vizită de la ciocnit şpriț. Bine, ce-i drept îmi lipsesc cei din prima linie de prieteni şi familie cu care ne vedeam la aceste sărbători, dar pentru asta există videocall!

Probabil acum se vede cine a răspuns sincer la întrebarea ,”la bine şi la greu, până când moartea vă va despărți”. Eu sunt mai mult decât fericit cu alegerea făcută, vă doresc şi vouă la fel.
Chiar mă bucur de acest Paşte ca pe vremuri, sper să vă bucurați şi voi de pace şi de lumină! Hristos a Înviat! P. S. Ouăle vopsite de fetele mele de anul acesta sunt chiar frumoase!”, a spus acesta.

citește și...