Celine Dion va concerta la București! Când și unde va avea loc evenimentul

01.09.2019, 11:25
Celine Dion va concerta la București! Când și unde va avea loc evenimentul
Celine Dion va cânta în România

Celine Dion va susține un concert în București. Informația a apărut acum două zile în spațiul public, iar ieri s-a aflat și când va avea loc evenimentul. 

Libertatea scrie că artista canadiană va cânta în Capitală, după ce impresarii săi au luat legătura cu reprezentanții primăriei, informație confirmată și de Gabriela Firea. 

„(Pe Arena Naţională, n.r.) prioritate au competiţiile sportive, sub nicio formă nu dorim să le punem în pericol, dar sunt şi solicitări care merită să fie analizate, pentru organizarea unor alte tipuri de evenimente, mari concerte. Avem acum, spre exemplu, venită solicitarea la PMB – Direcţia Investiţii, din partea impresarilor unei artiste internaţionale, pe care sunt convinsă că vor să o vadă cât mai mulţi români la Bucureşti, şi anume Celine Dion. Perioada în care ar putea să vină la Bucureşti este vara viitoare. Cu siguranţă vom vorbi cu Federaţia Română de Fotbal, cu reprezentanţii echipelor care închiriază de obicei Arena şi ne vom pune de acord şi să stabilim, bineînţeles, împreună acest calendar. Dar din verificările pe care le-am făcut până acum nu ar pune în pericol calendarul competiţional”, a declarat primarul Capitalei. 

Concertul va avea loc în iulie 2020

Mai multe surse au dezvăluit că evenimentul va avea loc vara viitoare, în iulie: „Momentan nu a fost stabilită o dată exactă, dar este vorba de luna iulie a anului 2020. A fost o discuție cu reprezentanții artistei și s-a convenit să fie luna iulie”. Sursele au spus și că impresarul care a venit cu inițiativa organizării concertului este Marcel Avram. 

 

citește și...