Cele mai intime dezvăluiri ale Iuliei Albu! „Iubesc și mă iubesc”

07.07.2019, 11:25
Cele mai intime dezvăluiri ale Iuliei Albu! „Iubesc și mă iubesc”
Iulia a fost mereu o persoană asumată

Una dintre cele mai excentrice prezențe din showbizul autohnton, Iulia Albu a stârnit întotdeauna admirația, dar și comentariile celor din jur. Într-un interviu acordat recent, vedeta a vorbit despre principiile sale de viață, despre astrologie și multe altele, făcând confesiuni neașteptate. 

Iulia Albu a fost întotdeauna un personaj spumos, care a stârnit de multe ori controverse doar prin simpla apariție într-una dintre ținutele cu care ne-a obișnuit. Recent, designerul a vorbit pentru Libertatea despre viața sa, planurile de viitor și.. chiar și despre Neti Sandu. 

„Nu fumez, nu beau, nu pierd nopțile în cluburi și nu am atentat niciodată la bărbații altor femei. Da, aș putea spune că sunt adepta valorilor tradiționale”, a spus Iulia. 

Întrebată dacă și-ar dori să cocheteze cu actoria, vedeta a răspuns: „Nu m-aș vedea niciodată actriță de teatru. Respect enorm munca titanică a actorilor teatrului românesc, o lume cu care am fost familiarizată de mică, mulțumită mătușii și unchiului meu, Ileana (fosta Sacerdoțeanu) și Ion Focșa. În ce privește filmul, este o cu totul altă discuție, pe care o prefer să o avem la momentul potrivit”. 

Este fascinată de Neti Sandu

Surprinzător, există o persoană din showbiz căreia Iulia îi acordă toată încrederea: „Țin cont de părerea lui Neti Sandu. Sunt fascinată de rubrica ei de astrologie. În rest, nu țin cont de părerea nimănui, dar, da, sunt câteva persoane care îmi inspiră încredere și pe care le urmăresc”.

Fosta jurată de la „Bravo, ai stil” a vorbit și despre sentimentele sale din prezent: „Iubesc și mă iubesc. Și cred că nu poți dărui cu adevărat iubire cuiva atât timp cât nu te iubești pe tine”. 

„Nimic nu este mai atrăgător decât încrederea în tine!”

În ceea ce privește stilul, Iulia are o părere fermă: „Toți vor să știe tot în trei cuvinte. Acesta este motivul pentru care în România există atâtea ifose de createuze. Adevărul este simplu: dacă vrei să îți creezi un stil impecabil, apelează la un stilist cu studii, dacă vrei o rochie impecabilă, apelează la un designer cu studii, iar vrei să arăți bine, uită-te în oglindă și asumă-ți cine ești! Nimic nu este mai atrăgător decât încrederea în tine. Despre semiotică nu putem vorbi în absența unui context, iar formularea unei ecuații universal valabile devine retorică. Și aici tind să îi dau dreptate lui Platon”. 

Întrebată despre modul în care își accesorizează ținutele și despre umbrela cu mâner de fildeș pe care a purtat-o recent, Iulia a avut un răspuns cel puțin interesant.

„Consider că este important să ne asumăm greșelile omenirii, în general. Oamenii au comis crime groaznice în numele religiei și al luxului, de exemplu. Au exterminate specii și au distrus o planetă. Umbrela respectivă este datată la începutul anilor 1900 și da, a fost un gest de asumare din partea mea. În lipsa asumării nu putem progresa. Nu văd pe nimeni arzând în prezent biserici pentru ce a făcut Inchiziția, de exemplu, și nici distrugând obiecte antice din fildeș. Nu voi purta niciodată o haină de blană, decât dacă am vânat chiar eu, cu un simplu cuțit, în pustietate și fiind pusă în pericolul de a îngheța, dar chiar și atunci, există un dar…”, a încheiat designerul. 

 

citește și...