Cele mai fragile zodii. Te regăsești printre acestea?

12.01.2022, 13:27
Cele mai fragile zodii. Te regăsești printre acestea?
Cele mai fragile zodii. Te regăsești printre acestea?

Unele persoane sunt extrem de fragile și de sensibile, putând fiind rănite foarte ușor din acest motiv. Specialiștii în previziuni astrologice susțin că semnul astral sub care o persoană s-a născut poate influența acest lucru. Astfel, zodiile despre care experții în astrologie afirmă că sunt extrem de fragile sunt:  Scoprion, Rac, Pești și Fecioară.

Nativii din zodia Scorpion par foarte duri la prima vedere, însă în spatele acestei imagini sunt firi foarte fragile și extrem de sensibile. Trăiesc la intensitate maximă orice emoție și sunt foarte ușor de rănit de cei dn jur, ceea ce își face să sufere enorm. Plâng cu mare ușurință din orice lucru, oricât de neînsemnat ar fi acestra.

Cei născuți sub semnul Racului pun la suflet orce critică sau orice gest mai puțn plăcut pe care îl fac cei din jur la adresa lor. Cedează foarte ușor în fața unor situații critice și arată cât de fragili sunt.

Cele mai fragile zodii. Peștii, printre acestea

Și nativii din zodia Pești sunt printre cei mai sensibli și fragili di zodiac. Își pot controla foarte greu emoțiile și se lasă pradă sentimentelor. Din acest motiv, sunt foarte ușor de rănit de cei din jur. În plus, acești nativi sunt foarte empatici și pun la suflet nu doar ceea ce li se întâmplă lor neplăcut, ci și ce li se întâmplă celor din preajma lor.

Și despre nativii din zodia Fecioarei se spune că încearcă să-și mascheze sensibilitatea sub o mască de duri. Însă, în adâncul sufletului lor suferă enorm pentru orice comentariu mai puțin plăcut la adresa lor. Au adeseori accese de plâns și stări de tristețe din cauza acestui lucru.

citește și...