Cele mai bune chiftele vegane. O rețetă ușor de făcut
Chifteluțe vegane făcute cu alimente adevărate, pline de aromă, sunt ușor de făcut! Aceste chiftele sunt rapid și ușor de preparat și foarte prietenoase cu copiii. Le poți servi cu paste și sos de spaghete.
În zilele noastre, chiftelele sunt savurate în toată lumea și vin în multe forme diferite. Dar se crede că ideea provine din chiftelele persane cunoscute sub numele de kofta.
Preluarea noastră pe bază de plante a chiftelelor seamănă cel mai mult cu aromele chiftelelor italo-americane, care sunt făcute cu pesmet și ierburi. Povestea chiftelelor italo-americane spune că imigranții italieni le-au servit cu spaghete și sos de roșii pentru a face felul de mâncare mai sățios, fără prea multe costuri suplimentare.
Fără carne deloc – savuroase și atât de satisfăcătoare, aceste chifteluțe vegetariene delicioase merită toți banii.
Ingrediente
- 200 g
- Cartofi
- 200 g
- Ciuperci
- 20 g
- Orez
- 90 g
- Ceapă
- 1 legatură
- Mărar
- 1 legatură pătrunjel verde
- 50 ml
- Ulei de floarea soarelui
- 10 g
- 50 g
- Făină de grau
Instructiuni
Etapa 1
25 Min
Etapa 2
15 Min
Etapa 3
5 Min
Etapa 4
5 Min
Etapa 5
10 Min
Etapa 6
5 Min
Etapa 7
15 Min