Cele 14 fete rămase în cursă scot toate armele în lupta pentru inima ”Burlacului”

19.03.2021, 12:39
Cele 14 fete rămase în cursă scot toate armele în lupta pentru inima ”Burlacului”
Cele 14 fete rămase în cursă scot toate armele în lupta pentru inima ”Burlacului”

După ce în ediția trecută a emisiunii ”Burlacul” o concurentă a fost deja eliminată, fetele așteaptă cu înfrigurare următoarea ceremonie a trandafirului astăzi, de la 20.30, la Antena 1.

Cele 14 fete rămase în cursa pentru a câștiga inima Burlacului știu că o întâlnire cu Andi Constantin le aduce ocazia de a se apropia de el și de a-și crește șansa de a primi un trandafir la următoarea ceremonie. Rând pe rând, Iulia, Roxana și Malinka se arată fericite pentru că au fost anunțate că vor avea o întâlnire. La scurt timp după acestea le vor urma și Catrina, Angela și Cristina, iar cea mai fericită dintre ele se va dovedi a fi Dominique, cea care va fi invitată la o întâlnire romantică în doi, nu alături de un grup de fete.


Cum vor încerca fetele să îl impresioneze, dar și ce arme va scoate fiecare la iveală în lupta pentru inima Burlacului, telespectatorii pot afla vineri, de la 20.30, la Antena 1, într-o nouă ediție a emisiunii. Cu personalități distincte și temperamente diferite, concurentele se vor lupta pentru a-i atrage atenția Burlacului și pentru a abține trandafirul roșu, simbolul emisiunii, prin care ”Burlacul” își exprima intențiile pe care le are față de o fată.

Ce a declarat Andi Constantin despre prima sa iubire

Andi Constantin avea 21 de ani când s-a îndrăgostit nebunește. Relația lor a durat doi ani, însă Andi Constantin a fost părăsit la final.

”La 20 și ceva de ani am ales cu inima, dar după ce acea experiență s-a terminat nu tocmai fericit, am decis că voi alege cu creierul”, a spus el, citat de revista Viva.

”Am fost doi ani cu ea. A fost prima mea iubită, cu adevărat. Acum îmi ghidez relațiile după cum a fost ea. A fost un monument de feminitate și de căldură. M-a iubit peste măsură. Din păcate, distanța ne-a făcut să încetăm relația. Nu era în oraș, locuia la 300 kilometri de mine. Aveam 21 de ani, eram foarte gelos, ea era de aceeași vârstă. E frumoasă, are ochii verzi. Cred că eram prea tânăr, dar acum o regret, o pierd cu drag în suflet. Este tiparul de femeie pe care îl caut. Nu mai ținem legătura, așa e mai bine pentru amândoi”, a adăugat Andi Constantin.

citește și...