“Cel mai sălbatic teren de golf din lume”. Doi bărbați au oprit meciul după ce două leoaice au ucis o girafă. Jucătorii renunță la despăgubire în cazul în care sunt mâncați de animale

30.08.2022, 19:48

Două leoaice și o haită de hiene au întrerupt jocul la Skukuza Golf Club – supranumit “cel mai sălbatic teren din lume” – după ce au fost văzute smulgând bucăți dintr-o girafă. Jucătorii renunță la despăgubire în cazul în care sunt mâncați de animale. “În 2019 am ajuns față în față cu opt lei și a trebuit să îi alung.”

Jucătorii de golf de la “cel mai sălbatic teren din lume” au fost nevoiți să oprească jocul până când un “pericol” a fost îndepărtat de la gaura a treia – doi lei furioși, 20 de hiene înfometate și o girafă moartă.

Cei care s-au pregătit devreme pentru a pleca la golf la Skukuza Golf Club au fost avertizați de o frenezie alimentară care a avut loc după o crimă matinală.

Două leoaice au ucis o girafă

Două leoaice de vânătoare de pe terenul de nouă găuri au doborât o girafă adultă pe traseul de golf al găurii Par Five.

Dar, în timp ce se pregăteau de masă și așteptau să li se alăture restul grupului, au fost surprinse de o haită de 20 de hiene înfometate.

“Cel mai sălbatic teren din lume”

Căpitanul clubului și green-keeper Jean Rossouw, în vârstă de 32 de ani, a descris Skukuza – în mijlocul Parcului Național Kruger din Africa de Sud – ca fiind “cel mai sălbatic teren din lume”.

El a spus: “O parte importantă a slujbei mele este turul de dimineață devreme al terenului pentru a mă asigura că toți oaspeții noștri au plecat peste noapte și că este sigur pentru membrii și oaspeții noștri să dea startul.

Suntem în sălbăticie aici, deoarece nu există garduri care să împiedice trecerea animalelor. Ceea ce s-a întâmplat aici a fost că patru lei tineri și leoaice au fost alungați de peste 20 de hiene care au început să sfâșie girafa și să o mănânce. În 2019 am ajuns față în față cu opt lei și a trebuit să îi alung.”

Jucătorilor nu li se permite să joace decât dacă semnează o despăgubire care să scutească clubul în cazul în care sunt mâncați.

 

citește și...