Cel mai bun prieten al lui Dincă, declarații uluitoare: „La 10:30 a băgat-o pe Alexandra în casă”

01.08.2019, 13:03
Cel mai bun prieten al lui Dincă, declarații uluitoare: „La 10:30 a băgat-o pe Alexandra în casă”
Prietenul lui Dincă a făcut declarații uluitoare

Cel mai bun prieten al lui Gheoerghe Dincă, bărbatul din Caracal suspectat că a ucis două adolescente, a povestit ce s-a întâmplat în ziua în care Alexandra a fost dată dispărută. 

Potrivit Adevărul, apropiatul lui Dincă, Paul Mieilă, a fost atât coleg de școală și de serviciu cu suspectul, cât și vecin de bloc și apoi de cartier. 

„Îl cunosc, sau de fapt credeam că-l cunosc foarte bine. Avem multe amintiri împreună, mai ales din tinerețe. Eram nedespărțiți. El a fost cel care, pe vremuri, m-a și ajutat să mă și angajez. Era un om bun și săritor. Nu îmi amintesc să fie obsedat de femei. El s-a căsătorit din dragoste. Își iubea mult soția. Când s-a apucat să facă acea construcție din față, casa groazei cum i se spune acum, a vrut s-o facă exact cum sunt casele în Vâlcea, cu design mai ciudat. Zicea că o face așa pentru soția lui. De aia arată aşa, dar să știți că e din cărămidă”, a declarat Mieilă. 

„De când s-a întors, a venit parcă alt om”

Bărbatul a spus și că relația dintre el și Dincă s-a răcit și că suspectul a venit schimbat din Italia: „El a fost plecat mult timp în Italia. De când s-a întors, a venit parcă alt om. Eu, între timp, m-am îmbolnăvit, ies foarte greu din casă, abia mă mișc. Deși ne despart câteva case, nu venea să mă viziteze”. 

„A băgat urgent mașina în curte, era grăbit”

Mieilă a povestit și cum a decurs ziua de miercuri, atunci când Dincă a luat-o pe Alexandra Măceșanu la ocazie: „Miercuri, pe 24 iulie, eu și soţia mea am mers la înmormântarea fratelui. Chiar dacă mă deplasez greu, trebuia obligatoriu să merg. Și rețin foarte bine ora când am ajuns în fața casei lui Dincă pentru că soția s-a uitat la ceas. Dorea să vadă cât am mers pe jos. De la casa mea până la el nu e mult, dar eu am parcurs drumul într-o oră. Mergeam, mă opream. Foarte, foarte greu. De aceea, știu foarte sigur că la ora 10.30 am ajuns în dreptul casei lui Dincă. Era grăbit. A zis că n-are timp. A parcat maşina peste drum, a coborât, a traversat, a deschis porţile în grabă și a intrat. A băgat urgent mașina în curte, era grăbit, nu agitat. A trecut pe lângă mine şi nici nu m-a salutat. La 10.30 a băgat-o pe Alexandra în casă. Acum știu sigur. Nimeni de la poliție n-a venit să mă întrebe ceva. Mă duceam eu să le zic, dar v-am zis, mă deplasez foarte, foarte greu”.

Foto: Adevărul

 

citește și...