Cea mai tânără femeie decedată în accidentul din Ialomița și-a presimțit moartea! Mărturiile dramatice ale bunicului Alexandrei Badea

07.10.2019, 14:17

Accidentul grav din Ialomița a lăsat în urmă familiile îndoliate ale celor 10 persoane moarte sâmbătă dimineață, 5 octombrie. Cea mai tânără dintre victime era Alexandra Maria Badea și a lăsat în urmă un copil de doar câteva luni.

Cea mai tânără femeie decedată în accidentul din Ialomița și-a presimțit moartea! Mărturiile dramatice ale bunicului Alexandrei Badea

Avea doar 22 de ani și câteva zile până la obţinerea permisul de conducere. Fata voia să scape de navetă. Bunicul ei a făcut mărturii dramatice și a spus că ea și-a presimțit moartea.

Alexandra Maria Badea voia să își cumpere o mașină, pentru a nu mai fi nevoită să facă naveta zilnic cu microbuzul firmei. Ea muncea la București de mai bine de un an. Era fericită că mai avea câteva zile și dădea traseul pentru obținerea permisului de conducere.

‘Acum făcea şcoala de şoferi, era foarte bucuroasă că luase sala şi urma să dea traseul. Şi culmea, o omoară un şofer profesionist. Pentru mine era cel mai bun copil… Altceva ce aş putea să vă spun? Îngerul meu”, a spus bunicul Alexandrei Badea, scrie Spynews.ro.

Toate cele 8 femei decedate în accidentul de sâmbătă vor fi înmormântate marți, 8 octombrie. Primarul din Munteni-Buzău a declarant mai multe zile de doliu.

În spital sunt internați în continuare șapte oameni: patru se află la Bagdasar Arseni, doi, la Floreasca și unul la spitalul din Slobozia.

citește și...