Cea mai puternică rugăciune pentru BAC. Toţi elevii ar trebui să o rostească

13.06.2022, 20:06

Elevii de liceu din anii terminali au început să susțină probele pentru examenul de Bacalaureat.  Există o rugăciune specială, destinată celor care au nevoie de ajutor divin că să treacă examenul de Bacalaureat. Rugăciunea cu pricina este către Sfântul Antonie, cel care îi ajută pe elevi la examene.

Absolvenții claselor a XII-a au început deja probele orale la Bacalaureat 2022, sesiunea din vară. Probele de evaluare a competențelor se dau din data de 6 iunie și se finalizează la data de 15 iunie, cu proba de evaluare a competențelor lingvistice într-o limbă de circulație internațională — proba C.

Probele scrise la Bacalaureat 2022, sesiunea vară, vor începe, conform, calendarului de BAC 2022, pe data de 20 iunie, și se vor sfârși odată cu proba din 23 iunie, de la Limba și literatura maternă — proba E.b). Peste 126 de mii de absolvenți de liceu s-au înscris în cadrul sesiunii iunie-iulie a examenului de Bacalaureat. Edupedu.ro a scris că peste 40 de mii de elevi de clasa a XII-a din generația curentă nu s-au înscris la examenul de Bacalaureat 2022, sesiunea iunie-iulie.

Cea mai puternică rugăciune pentru reuşita la examen

Cu ajutorul acestei rugăciuni, elevii vor reuşi să se concentreze şi să rezolve subiectele cu o minte limpede.

“Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu, Casa pe care Intelepciunea lui Dumnezeu Siesi Si-a zidit-o, Datatoarea darurilor duhovnicesti, ceea ce de la cele lumesti la cele mai presus de lume mintea noastra o inalti si pe toti la cunostinta Adevarului ii ridici! Primeste putina rugaciune a nevrednicului robului tau, care cu credinta si smerenie ma inchin in fata Preacinstitei Tale icoane si cu umilinta te rog: Daruieste buna sporire mintii mele, lumineaza-ma cu lumina cunostintelor, intareste-mi memoria, da-mi priceperea cuvenita si pune in gura mea cuvant spre raspuns bun, ca instrainat fiind de desertaciunea pamanteasca si slava desarta sa ma inalt cu mintea si cu inima spre cele nepieritoare si vesnice. Amin”.

citește și...