Cea mai puternică rugăciune către Sf. Mihail şi Gavriil! Te fereşte de rele şi îţi aduce sănătate

07.11.2019, 18:35
Cea mai puternică rugăciune către Sf. Mihail şi Gavriil! Te fereşte de rele şi îţi aduce sănătate

Rugăciunea către Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil va aduce în viaţa oricui o rosteşte linişte în suflet, împlinire, sănătate şi binecuvântare cerească.

„Dumnezeule Atotputernic, trimite-Ti Arhanghelul Tau, Mihail, spre ajutorul robului Tau (se rosteste numele). Sa-l scoata din mana vrajmasilor vazuti si nevazuti. O, mare Arhanghel Mihail revarsa mir bun asupra robului lui Dumnezeu (se rosteste numele). Arhanghele Mihail, tu esti capetenia cetelor ingeresti. Esti voievod al puterilor ceresti, al heruvimilor, al serafimilor si al tuturor ingerilor. Fii mie pazitor, ajutator la nevoie, in singuratate, la drum si pretutindeni. Izbaveste-ma, mare Arhanghel, de toate inselaciunile viclene ale diavolului. Si auzi-ma pe mine, pacatosul (se rosteste numele celui care se roaga). Ma rog tie si chem numele tau cel sfant. Grabeste-te spre ajutorul meu si auzi rugaciunea mea!

Sfintilor Arhangheli, rugati-va pentru noi!

Pe toti cei ce-mi stau impotriva biruieste-i cu puterea cinstitei si de viata facatoarei Cruci, cu rugaciunile Preasfintei Nascatoarei de Dumnezeu, cu ale sfintilor ingeri si cu ale Sfintilor Apostoli. Apara-ma de cutremure, de potop, de razboaie, de orice rau si izbaveste-ma de cel viclean, acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.

Sfant Arhanghel Gabriel, Inger al Incarnarii, deschide-ne urechile spre avertismentele blande si chemarile calde ale Domnului! Te conjuram sa fii mereu inaintea noastra, ca sa intelegem mai bine Cuvantul lui Dumnezeu, ca sa Il servim mai bine si sa ne supunem mai bine Vointei Lui si ca sa indeplinim mai bine ceea ce El asteapta de la noi. Ajuta-ne sa ramanem trezi pentru ca atunci cand Domnul va veni sa nu ne gaseasca adormiti! Amin!”

citește și...