Cea mai mare durere a Simonei Secrier, văduva lui Mihai Constantinescu. ”Regret că nu am reușit”

31.05.2020, 14:53
Cea mai mare durere a Simonei Secrier, văduva lui Mihai Constantinescu. ”Regret că nu am reușit”
Cea mai mare durere a Simonei Secrier, văduva lui Mihai Constantinescu. ”Regret că nu am reușit”

Simona Secrier, văduva celebrului artist Mihai Contantinescu, a mărturisit care este cel mai mare regret al său.

Simona Secrier a fost invitată la emisiunea ”Star Matinal”, de la postul de televiziune Antena Stars. Aceasta a vorbit despre fostul său partener de viață, regretatul artist Mihai Constantinescu.

Simona Secrier a dezvăluit că l-a visat pe cel care i-a fost soț.

„L-am visat cum era el, agitat și vesel. Prima dată, ca și cum s-a înclinat așa, parcă a fost o mulțumire. Apoi tot scurt… Mi-a spus să stau liniștită că este bine. Mi-aș fi dorit să-l visez mai mult”, a declarat Simona Secrier, citată de spynews.ro.

Și-ar fi dorit să aibă copii

Simona Secrier a mărtuisit că cel mai mare regret al său este că ea și Mihai Constantinescu nu au avut copii.

„Regret că nu am reușit să facem un copil”, a spus ea.

„Tot timpul mă gândesc ce i-ar fi plăcut lui. Știu absolut orice. Eram pe aceeași lungime de undă și știam de dinainte ce răspuns dă, ce-și dorea, ce-și dorea pentru mine”, a adăugat văduva lui Mihai Constantinescu.

Mihai Constantinescu a fot unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți din România. Acesta a încetat din viață în octombrie 2019. Avea 73 de ani.

Mihai Constantinescu a absolvit Institutul de Educație Fizică și Sport din București în anul 1973. A devenit unul dintre cei mai de succes cântăreți de pe scena muzicală din România, cu numeroase spectacole susținute în țară și în străinătate. A lansat de-a lungul carierei numeroase melodii care au ajuns șlagăre. Duetele sale cu celebra artistă Anastasia Lazariuc s-au bucurat de mare succes la public.

Mihai Constantinescu a fost decorat post-mortem de președintele Klaus Iohannis cu Ordinul Național „Pentru Merit” în grad de Cavaler.

În ceea ce privește viața personală, Mihai Constantinescu a mai fost căsătorit și cu Mihaela Constantinescu.

citește și...