Cea mai dificilă perioadă din viața Andreei Marin. ”Eram nefericită. Singura mea fericire autentică era copilul, atunci când era în brațele mele”

12.02.2022, 12:45
Cea mai dificilă perioadă din viața Andreei Marin. ”Eram nefericită. Singura mea fericire autentică era copilul, atunci când era în brațele mele”
Cea mai dificilă perioadă din vața Andreei Marin. ”Eram nefericită. Singura mea fericire autentică era copilul, atunci când era în brațele mele”

Vedeta de televiziune Andreea Marin, în vârstă de 47 de ani,  a făcut mărturisiri la podcastul realizat de Mihai Morar. Aceasta a vorbit despre una dintre cele mai dificile perioada din viața sa. ”Eram nefericită. Singura mea fericire autentică era copilul, atunci când era în brațele mele”, a spus Andreea Marin.

Andreea Marin a fost prezentă la podcastul lu Mihai Morar, în cadrul căruia a scos la iveală amănunte mai puțin știute despre momentele dficile din viața sa.

Una dintre cele mai dificile perioade pentru vedeta de televiziune a fost în timpul căsniciei cu Ștefan Bănică Junior, relatează click.ro. Acesta a explicat că a trecut prin depresie.

Cea mai dificilă perioadă din viața Andreei Marin. ”Nu eram bine în viața mea personală, pe toate direcțiile”

„Depresia nu vine din cer. Aveam niște probleme de suflet, dar nu motivau ceea ce înseamnă o boală. Da, depresia este o boală și felul în care se manifestă nu este deloc plăcut. Nu poți să ai o stare bună zi de zi, mult timp. Nu poți să mai dormi bine, și știi bine ce face lipsa de somn. Eram nefericită. O continuă nefericire. Singura mea fericire autentică era copilul, atunci când era în brațele mele”, a declarat Andreea Marin.


„Am aflat că da, am depresie, că nu e o rușine să ai o boală, că nu e o vină, că nu e o etichetă. Atunci când te duci la un psiholog sau la un psihiatru nu trebuie să ți se pună eticheta de nebun sau lunatec, sau mai știu eu ce (…) Sufletește nu eram bine. Nu eram bine în viața mea personală, pe toate direcțiile. E o lipsă de experiență, dar înveți greșind”, a completat aceasta.

Andreea Marin se iubește cu Adrian Brâncoveanu

Andreea Marin este una dintre cele mai cunoscute și apreciate vedete de televiziune de la noi. În ceea ce privește viuața personală, Andreea Marin s-a căsătorit prima oară în anul 1995, la vârsta de 21 de ani, cu Cristian Gheorghiță. Cei doi au divorțat după trei ani de mariaj. În anul 2005, Andreea Marin a început povestea de dragoste cu celebrul Ștefan Bănică Junior, cu care s-a căsătorit un an mai târziu, în mare secret, în America.

Cei doi au împreună o fiică, Violeta. Andreea Marin și Ștefan Bănică Junior au anunțat că divorțează în ianuarie 2013.  Ulterior, Andreea Marin s-a căsătorit cu medicul turc Tuncay Ozturk. Cei doi au divorțat după trei ani de căsnicie, în anul 2016. De câțiva ani, Andreea Marin formează un cuplu cu Adrian Brâncoveanu.

citește și...