Cea mai ciudată cerere pe care a primit-o de la o vedetă make-up artistul Alexandru Abagiu. ”M-a rugat să o machiez înainte de nunta ei cu trei zile. Nu s-a spălat trei zile pe față”

18.07.2022, 11:25
Cea mai ciudată cerere pe care a primit-o de la o vedetă make-up artistul Alexandru Abagiu. ”M-a rugat să o machiez înainte de nunta ei cu trei zile. Nu s-a spălat trei zile pe față”
Cea mai ciudată cerere pe care a primit-o de la o vedetă make-up artistul Alexandru Abagiu

Alexandru Abagiu se numără printre cei mai cunoscuți make-up artiști din România. De-a lungul timpului, acesta a lucrat cu vedete cunoscute din showbiz-ul românesc. La emisiunea moderată de Denise Rifai la Kanal D, Alexandru Abagiu a dezvăluit care a fost cea mai ciudată cerere pe care a primit-o de la o vedetă.

Binecunoscutul make-up artist Alexandru Abagiu a fost invitat la emisiunea ”40 de întrebări”, pe care Denise Rifai o moderează la postul de televiziune Kanal D.

Printre altele, Alexandru Abagiu, care de-a lungul anilor, a colaborat cu numeroase vedete din showbiz, a dezvăluit și care a fost cea mai ciudată cerere pe care a primit-o de la o vedetă, fără însă a spune numele acesteia.

Cea mai ciudată cerere pe care a primit-o de la o vedetă make-up artistul Alexandru Abagiu. ”Am machiat-o complet, i-am lăsat absolut tot ce îi trebuia pentru retușuri și îmi imaginam cu ochii minții situația, pentru că era penibil”

 

”Am avut o cerere bizară, cererea respectivă, nu o să spun numele vedetei, a fost cumva ciudată, pentru că m-a rugat să o machiez înainte de nunta ei cu trei zile, pentru că urma să plec din țară și s-a gândit că trebuie să fiu eu, nu puteam schimba nimic în program nici ea, nici eu angajamentele pe care le făcusem deja și a trebuit să găsim o metodă să funcționeze lucrurile”, a povestit Alexandru Abagiu, notează wowbiz.ro.

”Povestea este destul de funny. A trebuit să se întindă acasă, la ea în pat, la aer condiționat. În zilele respective mi-a spus că a fost cea mai bună odihnă de care a avut parte, pentru că a trebuit să se detașeze de toți ceilalți să nu transpire. Vorbim de luna august. Nu s-a spălat trei zile pe față. Am machiat-o complet, i-am lăsat absolut tot ce îi trebuia pentru retușuri și îmi imaginam cu ochii minții situația, pentru că era penibil. Stătea într-un pat, cu aerele condiționate deschise la maximum, perne pe dreapta, perne pe stânga și mâinile pe piept și îmi imaginam o scenă destul de sinistră”, a adăugat acesta.

Alexandru Abagiu, despre câștigurile sale. ”Nu am știut în viața mea ce înseamnă credit la bancă”

La aceeași emisiune, Alexandru Abagiu a vorbit și despre banii pe care i-a căștigat din machiaj.

”Am câștigat destul de mulți bani cât să am o viață superbă, să am o casă, să am acele bunuri materiale care să-mi facă viața mai frumoasă, încât să am o siguranță pentru ziua de mâine și să-mi rămână să mă bucur de viață, să nu fiu sclavul unei bănci. Nu am știut în viața mea ce înseamnă credit la bancă, nici măcar prin prisma business-ului personal. Am fost învățat să nu mă întind niciodată mai mult decât îmi e plapuma și să încerc pe cât posibil să-mi vizualizez următorii pași și în contextul ăsta am reușit să strâng bani, să pun deoparte. Nu sunt cheltuitor, nu fac excese, nu o să mă vedeți niciodată într-un club cu roaba de băuturi lângă mine și cu artificiile, pentru că așa am crescut”, a explicat make-up artistul, potrivit sursei mai sus-menționate.

 

citește și...