Ce zodii nu se suportă între ele. Nu sunt niciodată pe aceeași lungime de undă!

12.10.2021, 12:05
Ce zodii nu se suportă între ele. Nu sunt niciodată pe aceeași lungime de undă!
Ce zodii nu se suportă între ele. Nu sunt niciodată pe aceeași lungime de undă!

Unele persoane nu reușesc să se înțeleagă și să fie pe aceeași lungime de undă indiferent ce s-ar întâmpla. Zodia în care o persoană s-a născut poate determina compatibilitatea sau incompatibilitatea dintre anumite semne astrale, sunt de părere experții în astrologie. Iată mai jos acele zodii care nu se suportă între ele:

Nativii din zodia Berbecului și cei din zodia Taurului nu sunt deloc compatibili. Principalul motiv pentru care acești nativi nu se înțeleg este pentru că sunt total diferiți. În timp ce celor născuți sub semnul Berbecului le place să fie foarte activi, cei născcuți în zodia Taurului sunt lipsiți de energie și deloc implicați în ceea ce fac.

Nativii din zodia Capricornului nu îi suportă pe nativii din zodia Pești pentru că aceștia din urmă sunt foarte sensibili și mai mereu cu capul în nori. Nativii din zodia Capricornului nu vor să-și piardă timpul în compania unor astfel de persoane, ei fiind foarte pragmatici și foarte analitici în ceea ce fac.

Ce zodii nu se suportă între ele. Vărsătorii nu se înțeleg cu Gemenii

Nativii din zodia Vărsătorului nu sunt niciodată pe aceeași lungime de undă cu cei născuți sub semnul Gemenilor. Vărsătorii sunt persoane petrecărețe și care adoră să fie înconjurate de lume, în timp ce Gemenii sunt foarte retrași și prferă singurătatea. În plus, Vărsătorii sunt oameni de cuvânt, în timp ce Gemenii nu se pot lăuda cu faptul că își țin promisiunile.

Nativii din zodia Leu nu se înțeleg cu nativii din zodia Fecioarei. Celor născuți în zodia Leului le place să fie mereu în centrul atenției și să fie lăudați și admirați, ceea ce nu este deloc pe placul celor născuți în zodia fecioarei, care sunt extrem de critici, perfecționiști și nu înțeleg sub nicio formă nevoia constantă a cuiva de a fi în centrul atenției.

Ce zodii nu se suportă între ele. Săgetătorii nu înțeleg nevoia de dependență a Racilor

Despre nativii din zodia Săgetătorului se spune că nu înțeleg și nu suportă nevoia nativilor din zodia Racului de a depinde întotdeauna de cineva. Îi consideră pe nativii din zodia Racului ca fiind extrem de vulnerabili din acest motiv, astfel că nu vor să aibă de-a face cu aceștia.

Nativii din zodia Balanței și cei din zodia Scorpionului sunt total opuși. Balanțelor le place echilibrul în tot ce fac, în timp ce Scorpionii nu pun deloc preț pe acest lucru, sunt dornici de aventură și își asumă tot felul de riscuri, fie că este vorba de carieră, viață personală sau orice altceva. În plus, nativii din Balanță detestă situațiile tensionate, în timp ce Scorpionii intră foarte ușort în diverse conflicte.

 

citește și...