Ce vedetă de top l-a meditat pe Cătălin Botezatu! „Examenul l-am picat!”

06.02.2020, 15:35
Ce vedetă de top l-a meditat pe Cătălin Botezatu! „Examenul l-am picat!”
Ce vedetă de top l-a meditat pe Cătălin Botezatu

Cătălin Botezatu a făcut, recent, declarații spumoase despre adolescența sa. Juratul de la „Bravo, ai stil!” a devăluit că o vedetă de top l-a meditat, deși a picat examenul de admitere.

În culisele emisiunii „Bravo, ai stil Celebrities!”, Cătălin a făcut confesiuni de pe vremea adolescenței sale.

Ce vedetă de top l-a meditat pe Cătălin Botezatu

Botezatu și-a dorit foarte mult să devină actor, așa că s-a pregătit temeinic pentru admitere. A mers la meditații la Florin Piersic, dar nu a reușit să intre la Facultatea de Actorie, așa că a lăsat-o baltă. Deși Dem Rădulescu a insistat să mai încerce, creatorul de modă a decis că e mai bine să își construiască o carieră în alt domeniu.

„Examenul l-am picat undeva al doilea, al treilea sub linia admisilor. Dupa primul an, m-am apucat de meditatii, si vreo trei ani la rand am tot incercat sa fiu admis la Actorie. M-am pregatit cu Florin Piersic. Dupa multi ani, cand lucrurile s-au mai aranjat, Dem Radulescu mi-a zis sa vin ca erau mai multe locuri disponibile la Actorie si ca ma pot lua, ca nu se mai intra pe pile. Am refuzat, pentru ca in acel moment nu mai voiam eu. Mi-am dat seama ca viata de actor este una foarte frumoasa, dar in acelasi timp grea, nu era platita deloc bine; in Romania, actorul nu prea este respectat, si atunci am zis pas. Dar m-am chinuit sa fiu admis la Actorie”, a povestit Cătălin.

citește și...