Ce te nemulțumește la tine în funcție de zodia în care te-ai născut

23.02.2021, 12:41
Ce te nemulțumește la tine în funcție de zodia în care te-ai născut
De ce ești complexat în funcție de zodiac. Ce te nemulțumește la tine din punct de vedere fizic

Astrologii sunt de părere că semnul zodiacal sub care ne-am născut dezvăluie și ce ne nemulțumește la noi din punct de vedere fizic.

Fiecare persoană este nemulțumită de un anumit detaliu legat de aspectul său fizic.

Nativii din zodia Berbec sunt obsedați de podoaba capilară. Se spune că tot timpul sunt preocupați de modul în care le stă părul și atunci când se prezintă în public sunt extrem de stresați ca nu cumva coafura lor să nu fie perfectă și să atragă atenție în mod negativ asupra lor.

Gemenii, obsedați de dantură

Persoanele născute în zodia Taurului sunt nemulțumite de dimensiunea unor zone ale corpului, cum ar fi nasul, picioarele, mâinile sau gura.

Despre cei născuți în zodia Gemeni se spune că au complexe în ceea ce privește dantura. Vor fi întotdeauna nemulțumiți dacă dinții lor nu sunt perfect uniformi și albi. De asemenea, un alt complex pe care îl pot dezvolta este legat de dimensiunea bustului.

Persoanele născute sub zodia Racului au un complex în ceea ce privește forma degetelor de la picioare, astfel că rar se afișează cu acestea la vedere. De asemenea, complexele nativilor din Rac sunt legate și de aspecte pe care vor încerca întotdeauna să le ascundă sub haine, cum ar fi un tatuaj pe care îl regretă, o aluniță care nu le place sau un coș inestetic de pe corp.

Leii, nemulțumiți de forma nasului

În general, persoanele din zodia Leului sunt foarte sigure pe ele, însă au și ele un complex. Este vorba de nas. Vor fi mereu nemulțumite de forma nasului, indiferent dacă acesta este mic sau mai proeminent.

Nativii din Fecioară sunt cunoscuți pentru faptul că sunt mereu în căutarea perfecțiunii și pentru spiritul critic dezvoltat pe care îl au. De aceea, nu au un complex fizic anume, însă vor acorda mare atenție felului în care arată, astfel încât să nu atragă atenția în mod negativ asupra lor.

Balanțele își doresc cu ardoare să fie pe placul celorlalți, astfel că dacă cineva le atrage atenția asupra unui detaliu fizic, orice critică pe care o vor primi se poate transforma pentru ei într-un complex pentru o perioadă de timp.

Trăsăturile feței, punct sensibil pentru Săgetător

Scorpionii sunt foarte sensibili la tot ce ține de vocea lor. Dacă li se atrage atenția asupra timbrului vocii lor, acest lucru nu doar că îi va deranja, ci va deveni un complex pentru ei.

Trăsăturile feței sunt un punct sensibil pentru cei născuți sub semnul Săgetătorului. Buzele foarte groase, sprâncenele prea subțiri, ochii prea mici sau urechile prea mari îi vor nemulțimi întotdeauna pe acești nativi.

Persoanele născute sub semnul Capricornului pot fi complexate de modul în care râd, afirmă specialiții în astrologie. Sunt obsedate de sunetele pe care le scot în momentul în care rând.

Vărsătorii, obsedați de siluetă

Nativii din Vărsători au tendința de a fi nemulțumiți de greutatea lor. Silueta este un punct sensibil pentru ei, astfel indiferent de cât de bine arată, nu vor fi mulțumiți.

Cei născuți în zodia Pești sunt foarte sensibili atunci când vine vorba despre miros.

Sunt obsedați să nu miroasă urât, iar dacă cineva le atrage atenția în acest sens se simt nu doar rușinați și vor dezvolta un complex în acest sens.

citește și...