Ce studii are Mihai Petre. Ce facultate a terminat de fapt celebrul coregraf

08.03.2020, 11:37
Ce studii are Mihai Petre. Ce facultate a terminat de fapt celebrul coregraf
e studii are Mihai Petre. Ce facultate a terminat de fapt celebrul coregraf

Toată lumea îl știe pe Mihai Petre ca dansator și coregraf, însă puțini știu ce studii are acesta.

Mihai Petre, în vârstă de 40 de ani, este un cunoscut dansator și coregraf din țara noastră. Acesta a devenit tătic pentru a doua oară în luna august a anului 2018. Soția sa, Elwira, a adus pe lume o fetiță care a primit numele Ariana. Cei doi mai au un copil, tot o fetiță, care se numește Catinca.


Mihai Petre început dânsul sportiv de la vârstă de 8 ani, la insistențele mamei sale. Înainte de a se apucă de dans făcea karate. La vârstă de 14 ani a devenit campion național la dans sportiv. Împreună cu soția lui, Elwira, a format o super echipă de dansatori, cei doi devenit campioni ai României. Cei doi au participat la numeroase competiții internaționale de prestigiu, unde s-au bucurat de aprecieri.

De asemenea, Mihai Petre este cunoscut și din postura de actor de telenovele, dar și de jurat la diverse emisiuni de dans și nu numai, precum ”Dansez pentru tine” și ”Românii au talent”.

Însă puțină lume știe ce studii are, de fapt, Mihai Petre. Celebrul coregraf a absolvit Facultatea de Științe Politice din București și SNSPA.

citește și...