Ce studii are Cristina Mihaela Dorobanțu, prezentatoarea show-ului ”Puterea Dragostei”

29.08.2020, 09:31
Ce studii are Cristina Mihaela Dorobanțu, prezentatoarea show-ului ”Puterea Dragostei”
Ce studii are Cristina Mihaela Dorobanțu, prezentatoarea show-ului ”Puterea Dragostei”

Pe Cristina Mihaela Dorobanțu fanii o știu ca vedetă de televiziune, însă puțini știu ce studii are moderatoarea show-ului matrimonial ”Puterea Dragostei”.

Cristina Mihaela Dorobanțu, moderatoarea emisiunii ”Puterea Dragostei”, de la postul de televiziunbe Kanal D, este absolventă a Facultății de Drept. Vedeta a mărturisit însă că dintotdeauna și-a dorit să devină celebră și să lucreze în televiziune.

”Da, îmi doream să cunosc celebritatea . Cu toate că am absolvit Facultatea de Drept şi, ulterior, am făcut Master în Dreptul Afacerilor, televiziunea cred că este cel mai mare vis al meu. Iată că viaţă m-a adus exact acolo unde am visat, dar trebuie să recunosc că n-a fost deloc uşor.

Am întâmpinat foarte multe obstacole, dar mă bucur că am reuşit să trec peste toate. Sunt o persoană credincioasă şi cred că Dumnezeu a stat deasupra tuturor încercărilor din viaţă mea, astfel încât să reuşesc să le depăşesc”, a declarat Cristina Mihaela Dorobanțu în cadrul unui interviu pe care l-a acordat în urmă cu ceva timp pentru okmagazine.ro.

Vedeta a mai mărturisit și că o admiră foarte mult pe Simona Pătruleasa, prezentatoarea jurnalului de știri de la Kanal D.

”Da, o admir foarte mult pe Simona, cred că este un exemplu pentru foarte multe tinere care aspiră la o carieră în televiziune. Mi-ar fi plăcut să fiu şi la ştiri, admir spectacolul televiziunii, în general”, mai spunea ea.

Este obsedată de punctualitate

Cristina Mihaela Dorobanțu a dezvăluit că este o persoană extrem de punctuală.

”Fără falsă modestie, vă spun că sunt cel mai punctual om pe care l-am „cunoscut” vreodată! Eu sunt genul acela de iubita care îşi aşteaptă viitorul soţ în uşa, înainte de a pleca la nuntă, „pusă la punct”… . Nu-mi plac oamenii care nu sunt punctuali.

Sunt organizată şi în muncă… şi, de fiecare dată, când mi se da un lucru de făcut, îmi dau toată silinţa să iasă cât mai bine. Sunt o persoană pozitivă, foarte organizată, perseverenţă, ambiţioasă”, afirma prezentatoarea de la ”Puterea Dragostei”.

A înlocuit-o pe Andreea Mantea

Cristina Mihaela Dorobanțu este moderatoarea celui de-al treilea sezon al emisiunii ”Puterea Dragostei”, care a început în luna iulie. Aceasta a înlocuit-o la cârma show-ului pe Andreea Mantea, cea care a moderat primele două sezoane ale show-ului matrimonial.

Emisiunea ”Puterea Dragostei” poate fi urmarită în fiecare zi, de luni până duminică, de la orele 11.00 și de la 17.00 și în weekend de la orele 16:00 și de 19:00, la postul de televiziune Kanal D.

citește și...