Ce stil de viață nesănătos avea Marcel Toader. Maria Constantin a încercat să-l ajute, dar nu a reușit

06.08.2019, 10:36
Ce stil de viață nesănătos avea Marcel Toader. Maria Constantin a încercat să-l ajute, dar nu a reușit
Marcel Toader avea 56 de ani

Moartea subită a lui Marcel Toader a lăsat în urmă o familie devastată de durere. Problemele sale cardiace și stilul de viață l-au condus, din păcate, pe fostul sportiv pe drumul către fatalul infarct.

Suferința lui Maximilian, fiul fostului rugbist, și a mamei lui Marcel este greu de imaginat. Mâine, aceștia îl vor conduce pe ultimul drum pe fostul rugbist, la Cumpăna, în județul Constanța. 

Potrivit Click, care citează surse apropiate lui Marcel, afaceristul nu avea grijă de sănătate și făcea diferite excese. 

„Maria a tot încercat să îl schimbe. Marcel fuma mult, muncea mult, era mereu stresat de bani, își stopase medicația și se neglija. Pierdea nopțile, era stresat, toate acestea fiind extrem de nocive pentru un suferind cu inima. În ultima vreme s-au strâns și problemele și datoriile de la apartamentul din Brezoianu”, au spus apropiații lui Marcel.

Marcel Toader a decedat sâmbătă, din cauza unui infarct pe care l-a suferit în timp ce se afla la masă. În tinerețe, afaceristul a jucat rugby la Steaua, echipă cu care a câștigat trei titluri de campion. Totodată Toader a făcut parte din lotul selecționatei de rugby a României la Campionatul Mondial din 1987.

citește și...