Ce spunea Anamaria Prodan despre presupusa relație cu Dan Alexa

15.07.2019, 12:50
Ce spunea Anamaria Prodan despre presupusa relație cu Dan Alexa
Ce spunea Anamaria Prodan despre presupusa relație cu Dan Alexa

Anamaria Prodan și Dan Alexa se află în mijlocul unui scandal de proporții, după ce impresara l-a pălmuit pe antrenorul Astra Giurgiu, după partida încheiată cu Fc Botoșani, sâmbătă seară, 13 iulie. Cearta ar fi pornit de la iubita lui Alexa, pe care Prodanca ar fi geloasă.

Ce spunea Anamaria Prodan despre presupusa relație cu Dan Alexa

De-a lungul timpului s-a tot speculat că Anamaria Prodan are o aventură cu Dan Alexa, mai ales că acesta divorțase de soția lui. Impresara a mărturisit, la un moment dat, că relația ei cu antrenorul este strict profesională.

‘Astea au apărut de când m-am aplecat eu serios pe cariera lui Alexa. Faptul că Dan a divorţat, cum au divorţat mulţi jucători şi antrenori, e una, dar nebuniile care au apărut că am fi împreună, e cu totul altceva. Am greșit pentru că trebuia să ies și să stopez aberaţiile astea.
Am zis că sunt prea mare, că nu-i bag în seamă. Mă distram, râdeam, dar au început să mă deranjeze foarte tare. Au ieșit tot felul de bârfe, cu Alexa, cu Burcă sau cu Dani Coman. Cum divorța unul apăream eu și ei pe lângă mine. Sunt eu femeia fatală, dar nici chiar așa. Să se îndrăgostească toți de mine ca să-și lase familia’, mărturisea Anamaria Prodan, scrie Viva! 
La vremea respectivă, Anamaria Prodan spunea că dacă va divorța de Reghe va anunța, nu se va ascunde.

‘Vi se pare că eu când vorbesc cu Alexa despre fotbal, jucători, transferuri o fac pe ascuns? Vorbim de zece ori mai mult. Reghecampf a ieșit la televizor și-a spus că Alexa e cel mai bun să preia Steaua. A făcut-o de ce? Voi credeţi că dacă eu cu Reghe n-am mai fi un cuplu şi am trăi separat, ne-ar fi frică să ne despărţim?

Ne-ar fi frică să împărțim averea? Păi de ce să mă ascund? Împărțim jumate, jumate și sănătate, trăim fericiți și cum vrem. Sunt un om asumat și dacă-mi doresc ceva în viața asta, nu-i dau socoteală nici lui Dumnezeu, iar în 46 de ani nu a zis nimeni, niciodată, că a mințit Prodanca. Sunt mult prea fericită, am muncit mult în viața asta și niciodată n-o să mă fac de râs. Dacă eu vreau să fac ceva, o să anunț în gura mare: „Sunt Anamaria Prodan, nu mai sunt cu Reghecampf și sunt cu cutare!”. Asta sunt eu!’, a mai adăugat aceasta. 

citește și...