Ce spune Virgil Ianțu despre nuntă. ”Eu am cerut de mai demult, am cerut-o frumos. Nu cred că își va schimba numele”

27.07.2022, 17:02
Ce spune Virgil Ianțu despre nuntă. ”Eu am cerut de mai demult, am cerut-o frumos. Nu cred că își va schimba numele”
Ce spune Virgil Ianțu despre nuntă

Prezentatorul Virgil Ianțu, în vâstă de 51 de ani, a dezvăluit că a cerut-o în căsătorie pe Roxana, cea care îi este parteneră de viață de foarte mulți ani și împreună cu caree are o fată adolescentă, Jasmina. ”Eu am cerut de mai demult, am cerut-o frumos. Nu cred că își va schimba numele”, a declarat Virgil Ianțu în cadrul unui podcast.

Virgil Ianțu este un cunoscut prezentator de televiziune, care a moderat numeroase emisiuni de succes. În prezent, acesta moderează show-ul ”Câștigă România”, difuzat de TVR2. În plan personal, Virgil Ianțu are toate motivele să fie mândru. Este tatăl unei adolescente superbe, Jasmina. Jasmina este rezultatul poveștii de dragoste pe care Virgil Ianțu o trăiește cu Roxana. Cei doi nu sunt căsătoriți.

Invitat în urmă cu ceva timp la podcastul realizat de Cătălin Măruță, Virgil Ianțu a dezvăluit că a cerut-o în căsătorie pe cea care îi este parteneră de viață. Acesta a povestit cum a fost cererea în căsătorie, darr a vorrbit și despre nunta cu Roxana.

Ce spune Virgil Ianțu despre nuntă. ”M-am gândit la o idee, să facem nunta când se mărită și fiica mea”

„E cerută, e acceptată. Urmează nunta. Ne iubim de 20 de ani, ne cunoaștem de 22. Eu am cerut de mai demult, am cerut-o frumos. Nu cred că își va schimba numele. Am cerut-o într-un mod foarte inedit. S-a născut Jasmina, iar în acea zi, i-am pregătit un săculeț la mânuță, când a văzut-o prima dată, era un inel și un bilețel, în care scria „Tati e timid. Vrei să fii soția lui?”. A zis „Da””, a detaliat Virgil Ianțu, notează revista Viva.

”Și-a dorit foarte mult lucrul ăsta, s-a bucurat mult de această cerere, dar nu am apucat. Ea muncește, eu muncesc. Probabil că o să o facem, anul ăsta sau anul viitor. M-am gândit la o idee, să facem nunta când se mărită și fiica mea. Chiar duc o viață de familie, cum cred eu că ar trebui să existe. Eu o respect foarte tare, îi spun de un milion de ori, pentru că simt, la fel și fetiței mele și suntem o familie foarte faină. Chiar o să ne și căsătorim”, a mai spus prezentatorul de televiziune.

citește și...