Ce spune Vica Blochina despre o posibilă relație cu Alex Bodi. ‘Noi ne-am mai văzut de multe ori’

07.05.2021, 12:24
Ce spune Vica Blochina despre o posibilă relație cu Alex Bodi. 'Noi ne-am mai văzut de multe ori'

Imaginile postate de Vica Blochina pe Instagram în apare în preajma lui Alex Bodi au provocat mare vâlvă. Blondina a explicat cum stau lucrurile, de fapt, între ea și fostul soț al Biancăi Drăgușanu. 

Zilele trecute, Vica Blochina a fost surprinsă la aceeași masă cu Alex Bodi, într-un restaurant de lux din Capitală. Vedeta a mărturisit că nu au fost singuri, ci acompaniați de alți prieteni.

„Noi ne știm, suntem prieteni și mi-a părut bine să-l revăd, dar nu am nicio treabă cu el. Am ieșit la masă aseară cu prieteni comuni. Noi ne-am mai văzut de multe ori, dar nu se pune problema de așa ceva”, a declarat Vica Blochina, pentru Cancan.ro. 

Vica Blochina, despre Victor Pițurcă

Invitată în emisiunea ”La Măruță”, de la Pro TV, Vica Blochina a primit o provocare inedită. Aceasta a fost pusă să-l caracterizeze pe fostul ei iubit, Victor Pițurcă.

Relația dintre Vica Blochina și Victor Pițurcă s-a întins pe durata a 16 ani, între anii 1995 și 2011. Edan, fiul lor, a venit pe lume în anul 2007. Victor Pițurcă este căsătorit de mai bine de 30 de ani cu Maria, care i-a dăruit doi copii: un băiat, Alex, și o fată, Claudia.

“Satana! Cum poate să arate atât de bine la vârsta lui de 70 de ani. L-am văzut în realitate, după foarte mulți ani și când l-am văzut, nu-mi venea să cred. Este la fel, identic ca în tinerețe. E țiplă. Mi-a tresărit inimioara. Are 64 de ani, dar arată impecabil”, a comentat Vica Blochina despre Victor Pițurcă.

citește și...