Ce spune Monica Bîrlădeanu despre eventualitatea de a fi concurentă la un reality show. ”Nu despre curaj ar fi vorba în cazul ăsta”

16.08.2022, 17:10
Ce spune Monica Bîrlădeanu despre eventualitatea de a fi concurentă la un reality show. ”Nu despre curaj ar fi vorba în cazul ăsta”
Ce spune Monica Bîrlădeanu despre eventualitatea de a fi concurentă la un reality show

Actrița Monica Bîrlădeanu, în vârstă de 43 de ani, este cunoscută și din postura de moderatoare a numeroase emisiuni, printre care și reality show-uri. Cu toate acestea, vedeta a dezvăluit că nu ar participa la un reality show în calitate de concurentă și a explicat și care este motivul. ”Nu despre curaj ar fi vorba în cazul ăsta”, a declarat vedeta.

Monica Bîrlădeanu are o carieră foarte frumoasă, atât ca actriță, cât și ca moderatoare TV. de-a lungul anilor, aceasta a prezentat numeroase emisiuni, pintre care și reality show-uri.

Într-un interviu pentru click.ro, vedeta a dezvăluit că nu ar participa la un reality show în calitate de concurentă și a explicat și care este motivul.

Ce spune Monica Bîrlădeanu despre eventualitatea de a fi concurentă la un reality show. ”Mi-ar plăcea să prezint mai degrabă un reality, nu să concurez…”

Întrebată dacă ar avea curajul să participe la un reality show în calitate de concurentă, Monica Bîrlădeanu a răspuns: ”Hahaha, aici mă provoci şi mă lucrezi la orgoliu!!! Nu despre curaj ar fi vorba în cazul asta, ci despre faptul că mi-ar plăcea să prezint mai degrabă un reality, nu să concurez…”.

Despre ceea ce urmează în cariera sa de actriță, vedeta a declarat: ”Sunt în discuţii pentru un rol într-un lung metraj, făcut după o piesă care mi-a plăcut enorm de mult. Dar revin cu amănunte când se concretizează. (…) De un lung metraj ziceam mai sus, dar desigur că mi-ar mai plăcea şi un serial tv, mai ales dacă este bine scris şi ar fi un rol interesant”.

Monica Bîrlădeanu a fost refuzată la TV

Actrița Monica Bîrlădeanu, pe care telespectatorii o știu și din serialul de televiziune ”Vlad”, de la Pro TV, dar și din postura de prezentatoare a emisiunii ”Splash! Vedete la apă”, de la Antena 1, a povestit că la un moment dat a dat o probă pentru a prezenta rubrica Meteo la TV, însă a fost refuzată. Vedeta a explicat care a fost motivul.

 

“Am dat prima dată o probă pentru rubrica Meteo, la Pro TV, și am picat. Mi-au zis că televiziunea nu e pentru mine că am gura strâmbă! Atunci am primit un telefon de la Radu Moraru să dau o probă pentru o emisiune nouă la B1 TV, post care tocmai se lansa. Când am dat proba eram praf. Nu știu nici acum cum de m-au vrut!“, a explicat Monica Bîrlădeanu la o emisiune online.

citește și...