Ce spune Lora despre nunta cu Ionuț Ghenu. ”Nu suntem atât de disperați să arătăm ceva lumii”

22.10.2022, 16:05
Ce spune Lora despre nunta cu Ionuț Ghenu. ”Nu suntem atât de disperați să arătăm ceva lumii”
Ce spune Lora desprre nunta cu Ionuț Ghenu

Laura Petrescu, cunoscută sub numele de scenă Lora, a făcut declarații despre povestea de dragoste pe care o trăiește cu Ionuș Ghenu. Artista, în vârstă de 40 de an, a vorbit despre nunta cu cel care îi este iubit. ”Nu suntem atât de disperați să arătăm ceva lumii”, a comentat Loera despre o posibilă nuntă cu Ionuț Ghenu.

Lora este unul dintre numele importante din industria muzicală din România. Cântăreața are o carieră de succes și de-a lungul anilor a lansat numeroase melodii care au devenit hituri.

În plan personal, Lora a fost căsătorită cu comediantul Dan Badea, însă povestea lor de dragoste nu a avut un final fericit. După doi ani de mariaj, pe 13 octombrie 2014 cei doi au divorțat oficial. În prezent, Lora formează un cuplu cu Ionuț Ghenu. Acesta din urmă a avut o relație cu actrița Doinița Oancea. Lora și Ionuț Ghenu își doresc să ajungă în fața altarului, însă artista a explicat, pentru spynews.ro, că nu știe când va avea loc nunta.

Ce spune Lora despre nunta cu Ionuț Ghenu. ”E important să știe doar oamenii de lângă noi, iar pe ceilalți să-i anunțăm după ce se întâmplă”

”Ne gândim să facem nunta. Nu vreau să zic dacă am plănuit ceva, că de fiecare dată când am zis, de atâtea ori s-a întâmplat ceva. Există varianta în care deodată să se trezească lumea că ne-am luat, am face și așa. Nu trebuie neapărat să anunțăm, e important să știe doar oamenii de lângă noi, iar pe ceilalți să-i anunțăm după ce se întâmplă”, a declarat Lora pentru sursa mai sus-menționată.

”Poate fi și varianta asta, nu suntem atât de disperați să arătăm ceva lumii, adica dacă se întâmplă să se lege lucrurile așa cum ne dorim e și mai bine, dar vezi, nu știi ce se mai întâmplă cu lumea asta”, a adăugat artista.

 

citește și...