Ce spune Lidia Buble despre participarea la ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”. ”Știu doar că simt furnicături prin tot corpul”

01.09.2022, 18:10
Ce spune Lidia Buble despre participarea la ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”. ”Știu doar că simt furnicături prin tot corpul”
Ce spune Lidia Buble despre participarea la ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Cântăreața Lidia Buble, în vârstă de 29 de ani, a făcut declarații despre participarea sa la show-ul ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”, care se filmează în jungla din Republica Dominicană și urmează să fie difuzat în curând de postul de televiziune Pro TV. Artista a vorbit despre temerile sale și despre cum va aborda competiția respectivă.

Lidia Buble este una dintre vedetele care participă la reality show-ul ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”, care va fi trransmis de Pro TV.

Artista a făcut declarații, pentru tvmania.ro, despre ce înseamnă pentru ea participarea la emisiunea respectivă.

Ce spune Lidia Buble despre participarea la ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”. ”Vreau să știu până unde sunt capabilă să merg”

”În primul rând, vreau să-mi înving eu niște temeri. Nu știu dacă sunt fobii, dar îmi este foarte teamă de insecte, de tot ce înseamnă gândaci sau animale care se târăsc și vreau să-mi cunosc limitele. Vreau să știu până unde sunt capabilă să merg. Sunt convinsă că atât eu, cât și oamenii de acasă, vom putea descoperi multe lucruri despre mine în emisiunea ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!”… (…) Am foarte mari emoții. Știu, simt, sunt sigură că această experiență o să înceapă cu ceva puternic pentru noi. Nu știu să-ți zic care sunt exact care sunt temerile mele, știu doar că simt furnicături prin tot corpul. Nu mi-e teamă, dar simt adrenalina dinainte de a începe toată nebunia, cumva îmi place că mă și stresează, e o senzație foarte plăcută”, a declarat vedeta.

”Sunt convinsă că această experiență va fi cea mai nebună de până acum, o să fiu pusă la încercare. Nu știu cum o să reacționez, dar sunt convinsă că o să fac față. Nu există! Când îmi propun ceva trebuie să fac. Probabil că o să fac foarte urât la un moment dat și o să mă întreb: ”Doamne, cine m-a pus să vin aici?”, probabil că o să am momente în care o să-mi doresc să plec acasă. După ce am acceptat să vin la acest show, au fost multe nopți în care am visat momentul în care va trebui să mănânc sau să simt pe mine tot felul de insecte și animale. Și mă tot gândesc cum o să pot face față la asta. Eu și când văd o albină sau un bondar în casă prefer să dau foc la tot și să plec, să mă întorc când știu că e totul scrum. O să fie foarte interesant”, a mai spus Lidia Buble.

Ce vedete participă la ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”

”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” este show-ul de televiziune care supune celebritățile la provocări extreme și le pune față-n față cu cele mai mari fobii ale lor. Izolate, departe de casă, fără acces la telefon sau internet, trăind sub cerul liber într-o junglă plină de animale și insecte, fără hrană și fără confortul domestic, 12 celebrități au acceptat provocarea de a paticipa la emisiunea care va fi difuzată în cuând de Pro TV.

Nume cunoscute din toate domeniile își vor împinge la maximum limitele psihice și fizice în cadrul show-ului ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, care urmează să fie difuzat în curând de postul de televiziune Pro TV. Actori, cântăreți, creatori de conținut, sportivi și jurnaliști celebri vor simți pe pielea lor teama de înălțime, claustrofobia, frica de spații întunecate, se vor întâlni cu șerpi, șobolani, tarantule, gândaci, viermi, vor gusta din preparate culinare greu de privit și mirosit. Totul pentru a-și demonstra că nimic nu este imposibil.

Lidia Buble (cântăreață), Anisia Gafton (comediant), Tania Popa (actriță), RUXI (creator de conținut), Mara Bănică (jurnalist), Bia Khalifa (cântăreață și adult content creator), Giani Kiriță (fotbalist), Paul Diaconescu (actor), Cristi Mitrea (luptător MMA), Alex Bogdan (actor), Răzvan Botezatu (influencer) și Cornel Palade (actor comediant) sunt cei 12 concurenți care vor trăi aventura ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, prezentată de Cabral și Adela Popescu.

citește și...