Ce spune Ioana Ginghină despre tandrețea publică dintre Alex Papadopol și Adriana Titieni: „Să nu fie atâtea săruturi pătimașe în public”

18.08.2019, 13:16
Ce spune Ioana Ginghină despre tandrețea publică dintre Alex Papadopol și Adriana Titieni: „Să nu fie atâtea săruturi pătimașe în public”
Ioana a fost deranjată de nonșalanța cu care Alex și Adriana s-au afișat public

După ce Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au uimit pe toată lumea cu divorțul, iată că actorul a ajuns în centrul atenției presei grație unor săruturi pătimașe cu Adriana Titieni. 

Ioana Ginghină a aflat ieri din presă că fostul său partener se iubește, la nicio lună de la divorț, cu colega lor de breaslă Adriana Titieni. Mai întâi, actrița a răspuns comentariului unei internaute, scriind „Zici tu că sunt de un an împreună? Chiar m-am gândit la asta”, iar după aceea Ioana și-a exprimat nemulțumirea vizavi de ipostazele tandre care s-au petrecut în public. 

Ginghină a recunoscut că nu se aștepta la o astfel de răsturnare a situației, dar spune că nu este convinsă că Papi și Adriana erau împreună înainte de despărțirea lor din februarie. 

„Nu bănuiam”

„Nu bănuiam, gândește-te că noi nu mai vorbim de atâta timp, nici nu am stat vreodată să îl urmăresc. Gândește-te că el a plecat din februarie de acasă, deci, eu nu mai știu mare lucru. Eu am depus actele tocmai pentru că nu se mai întâmpla nimic, nu mai venea. Nu cred sincer că era dinainte, adică de acum un an relația, nu cred că ăsta e motivul. Deci, e ceva nou. Nu cred, sincer, eu nu am fost niciodată omul care să caute în telefoane, în mail-uri. Știi cum e, ce nu știi, te face fericit. Niciodată nu am fost așa și nici nu voi fi de acum încolo, că nu e cazul”, a spus Ioana Ginghină pentru Antena Stars.

Ce a deranjat-o foarte mult pe Ioana este lejeritatea cu care Papadopol și Titieni s-au afișat în public în ipostaze pasionale și consideră că acest lucru o poate afecta pe fiica sa, Ruxandra. 

„La un moment dat, oricum ar fi apărut, că e la unul, că e la altul, la un moment dat apărea cineva. Dar să nu fie atât de public și să nu fie atâtea săruturi pătimașe în public. Doar că eu asta aș fi vrut, și de la mine am pretenția, să nu fie pe stradă, în locuri publice, deoarece copiii sunt răi la școală. Internetul le este la îndemână, nu trebuie sa le spună părinții acasă”, a mai declarat actrița.

citește și...