Ce spune fratele Ilenei Ciuculete la patru ani de la moartea artistei. ”Mereu am visat-o”

16.03.2021, 12:37
Ce spune fratele Ilenei Ciuculete la patru ani de la moartea artistei. ”Mereu am visat-o”
Ce spune fratele Ilenei Ciuculete la patru ani de la moartea artistei. ”Mereu am visat-o”

Fratele regretatei interprete de muzică populară Ileana Ciuculete a făcut declarații la patru ani de la moartea acesteia.

Ileana Ciuculete a murit în data de 14 martie 2017, artista de folclor suferind de hepatita C, ciroză şi cancer osos. Artista a avut doi băieți, Mugurel și Cristi Sfetcu. La patru ani de la dispariția Ilenei Ciuculete, frate artistei, Aurel Ciuculete, a vorbit despre acesta, mărturisind că o visează pe sora sa. ”Cu pandemia, m-a ferit Dumnezeu, dar e adevărat și că stau mai mult prin casă. Pe sora mea o visez. Mereu am visat-o. Îmi dădea semne, de dincolo, iar eu nu mă pot opri din plâns! Și aseară am visat-o, înainte de 14 martie, când s-au împlinit 4 ani de când a plecat dintre noi. Era în lumină. Nici acum nu mă pot abține să nu plâng, așa de mare este durerea pentru pierderea surorii mele. Au trecut 4 ani și încă nu-mi vine să cred că nu mai este. Mi-e foarte greu! Prima dată am visat-o la 45 de zile după ce a murit. Am visat-o pupând-o pe obraz în coșciug. De atunci, îmi dă mereu câte un semn”, a declarat Aurel Ciuculete pentru playtech.ro.

Acesta a spus că i-a făcut parastas în data de 6 martie: ”Am făcut o masă aici, la mine, și pe data de 6 martie, dar și acum duminică, pe 14 martie, când am comemorat-o pentru a doua oară în luna martie. Ieri, am făcut mai restrâns… Îmi pare rău că nu am putut ajunge la București. Cu pandemia asta s-au tăiat toate! Să sperăm că putem ajunge cât de curând și la cimitir la sora mea!”.


Mugurel Sfectu, despre mama sa, Ileana Ciuculete.

Și Mugurel SAfetcu, unul dintre băieții Ilenei Ciuculete a vorbit despre comemorarea mamei sale.

”Noi i-am făcut pomană pe 6 martie, înainte să înceapă postul. Am vrut să-i facem pomană cu preparate din carne. Firește, am marcat momentul și duminică, când s-au împlinit 4 ani de la dispariția mămicii noastre”, a spus Mugurel Sfetcu pentru sursa mai sus-menționată.

”Mămica va trăi prin cântecele ei. Eu nu o prea visez, s-a întâmplat o singură dată de când am pierdut-o”, a adăugat el.

citește și...