Ce spune doctora care a ajutat-o pe Gina Pistol să devină mamă la 40 de ani! Cum se simte vedeta

10.03.2021, 15:57
Ce spune doctora care a ajutat-o pe Gina Pistol să devină mamă la 40 de ani! Cum se simte vedeta
Ce spune doctora care a ajutat-o pe Gina Pistol să devină mamă la 40 de ani! Cum se simte vedeta

Marți, 9 martie, Gina Pistol și Smiley au devenit părinți pentru prima dată! Prezentatoarea ‘Chefi la cuțite’ a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Pe toată durata sarcinei, vedeta a fost atentă monitorizată de unul dintre cei mai apreciați doctori din domeniu. 

Gina Pistol a născut! Vedeta Antenei 1 și-a anunțat fanii virtuali, printr-un mesaj postat pe Facebook, că a adus pe lume o fetiță și că se simte foarte bine. De asemenea, ea a ținut să-i mulțumească și doctorului care a ajutat-o în sala de nașteri.

Cum se simte Gina Pistol după naștere

Medicul Ginei Pistol a oferit și primele declarații despre starea de sănătate a acesteia și a fetiței ei.

„Prin natura profesiei nu vă pot spune mai mult decât că totul a decurs foarte bine și că toată lumea e OK, și mama, și fetița. Gina și Smiley mi se par doi oameni deosebiti. Ei formează un cuplu foarte frumos, cu care mi-a făcut mare plăcere să colaborez la aducerea pe lume a unei fetițe perfecte. M-aș bucura foarte mult ca, dacă va exista și o data viitoare, să facem iar echipă. Mi-au trecut prin mână destui copii ai unor vedete autohtone, dar cei doi parinti, și ma refer aici la Gina și la Smiley, mi-au produs o puternica impresie”, a declarat medicul Dana Oprescu, pentru Impact.ro.

Smiley a făcut marele anunț

Smiley a scris un mesaj emoționant pe Instagram în care a anunțat că Gina Pistol a născut.

Daca ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranta urmatoarele: “Am devenit parinti!”. Gina se simte bine, a nascut in seara aceasta, fetita nostra este sanatosa, are 3,230 kg si 51 cm lungime, iar Dana Oprescu, medicul nostru, spune ca este perfecta. Sunt primele ore din cea mai frumosa poveste din vietile noastre si stim deja ca nu stim nimic din tot ce ne asteapta:)
Gasiti mai jos imagini cu noi si emotiile noastre de dinainte de a fi 3. Sunt asa cum le-am trait si cum au navalit peste noi. Vi le aratam ca unor prieteni buni. Va multumim pentru felul in care ne-ati fost alaturi in toata perioada asta! Sa fie soare!” a scris artistul, pe rețelele de socializare.
citește și...